Lease uw schoonmaakmachines, behoud uw werkkapitaal

Wilt u werken met de nieuwste schoonmaakmachines én uw werkkapitaal vrijhouden voor nieuwe activiteiten? Kies dan voor Groveko Lease. Met Groveko Lease behoudt u uw financiële slagkracht terwijl u met behulp van de nieuwste schoonmaakmachine optimaal kunt presteren op de werkvloer.

Hoe werkt Groveko Lease?

Het leasen van uw schoonmaakmachines via Groveko Lease werkt eenvoudig. We bieden leasecontracten aan voor schoonmaakmachines vanaf 950 euro. Tot een aankoopbedrag van 25.000 euro hoeft u geen jaarcijfers te overleggen. Daarboven willen we graag iets meer over uw bedrijf weten. Onze methode biedt ook kleinere bedrijven de mogelijkheid om grotere schoonmaakmachines te leasen.

Een leasecontract duurt in principe 36 maanden. In overleg kan hier van worden afgeweken. Om de administratiekosten zo laag mogelijk te houden en daarmee het leasetarief aantrekkelijk te maken hebben we gekozen voor betalingen per kwartaal.

Wilt u na het leasecontract de schoonmaakmachine kopen of heeft u liever een nieuwe?

Wanneer uw leasecontract afloopt, heeft u drie mogelijkheden:

  • U kunt kiezen om het lopende contract te verlengen.
  • Daarnaast kunt u de geleasede schoonmaakmachine teruggeven of
  • u kunt besluiten de schoonmaakmachine te kopen.

In alle gevallen zullen we u een voorstel op maat maken. Wilt u meer weten over Groveko Lease? Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Vraag meer informatie over Groveko Lease Plan >

Huren als alternatief voor lease

Als alternatief voor de lease van uw schoonmaakmachine, bieden we ook machines aan op huurbasis. Lees hier meer over het huren van schrobmachines.