“Uw sterke partner in helderheid”

Groveko biedt u een totaalpakket schoonmaakprodukten, schoonmaakmachines, schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen die zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw leefmilieu altijd verantwoord schoon en hygienisch is en blijft.

De kwaliteit van deze “helderheid” hangt sterk af van de kwaliteit van het gehanteerde schoonmaak- en hygiënesysteem, dat wil zeggen, de samenhang van machines, materialen, middelen en werkmethode.

Om een optimale “helderheid” te verkrijgen, heeft u dus niet alleen de juiste machines, materialen en middelen nodig, maar ook het juiste advies, het juiste systeem en de juiste begeleiding. Groveko als “uw sterke partner” biedt u deze systemen, adviezen en begeleiding die u, samen met ons kwaliteitsprogramma machines, materialen en middelen, nodig heeft voor het bereiken van de optimale “helderheid”.

Assortiment

Door onze jarenlange praktijkervaring hebben wij in de loop der jaren een kwalitatief sterk en uitgekiend leveringsprogramma geselecteerd. Alles voor professioneel schoonmaken, van afwasborstel tot schrobautomaat.

Omdat we niet gebonden zijn aan één bepaalde fabrikant zijn we steeds in staat om de allerbeste middelen en materialen te selecteren en op elkaar af te stemmen. Met deze combinatie van merkartikelen hebben we voor elk voorkomend reinigingsprobleem wel een oplossing in huis.

Grootverbruikersprijzen

Een compleet leveringsprogramma betekent voor u een stuk gemak en voordeel. Door uw bestellingen te combineren, kunnen wij u alles in de door u gewenste hoeveelheden leveren tegen grootverbruikersprijzen.
Één bestelling bij één leverancier betekent ook één factuur, één betaling en één boeking.
Kortom, voor u een zorg minder.

Met filialen in Ede, Leiden en Oss kunnen we u in het gehele land optimaal van dienst zijn.

Meer informatie over Groveko BV kunt u vinden op www.groveko.nl.