Occasion schoonmaakmachines

Bent u op zoek naar een occasion schoonmaakmachine? Met een gebruikte schoonmaakmachine van Groveko kiest u voor professioneel schoonmaken tegen een scherpe prijs.

De keuze voor een occasion schoonmaakmachine is perfect als u bijvoorbeeld voor het eerst gebruik wilt gaan maken van een schrobzuigmachine of veegmachine. Ook als u uw financiële ruimte anders wilt benutten dan te investeren in een nieuwe machine is een occasion een goede keuze. Een occasion schoonmaakmachine is van goede kwaliteit en te koop voor een scherpe prijs. Onze gebruikte schoonmaakmachines verkeren in prima conditie en de levensduur is vaak bijna gelijk aan die van een nieuwe machine.

Extra schoonmaakcapaciteit

Bij schoonmaakmachines met een hogere investeringsklasse, zoals de zogenaamde opzitschoonmaakmachines of ‘riders’, kan het verstandig zijn om een occasion aan te schaffen. Zeker als u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft of een kort lopend contract heeft, waarbij de investering in een nieuwe machine niet aantrekkelijk is. Een gereviseerde occasion schoonmaakmachine kan tot de helft goedkoper zijn als een nieuwe machine. Daarnaast zijn alle slijtage onderdelen vervangen en is het hart van de machine (accupakket) vernieuwd. Dus, een schoonmaakmachine als nieuw, maar dan goedkoper.

Merken, modellen en soorten gebruikte schoonmaakmachines

We kennen drie verschillende soorten occasion schoonmaakmachines. De occasions ‘Als nieuw’, waarbij alle slijtdelen en de accu zijn vervangen. Deze klasse is volledig vernieuwd en krijgt een ‘nieuw-garantie’ mee. Dan hebben we de klasse ‘Refurbished’ waarbij u een garantie krijgt van zes maanden en waar de slijtdelen waar nodig zijn vervangen en het uiterlijk iets is opgefrist. Tot slot is er de klasse ‘Gebruikt AS-IS’ waarbij alleen het hoognodige is vervangen en waarbij u één tot drie maanden garantie krijgt.

Diverse merken occasion schoonmaakmachines

Ons aanbod occasion schoonmaakmachines ook uit verschillende merken en modellen. Merken die wij regelmatig in huis hebben zijn onder andere Comac, Numatic, Cleanfix, ICE, Eureka en Nilfisk. Van deze merken beschikken wij over diverse types schrobzuigmachines en veegmachines voor binnen en buiten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor boenmachines (éénschijfsmachines), tapijtreinigers en industriezuigers van deze merken.

Het grote voordeel van een gebruikte schrobzuigmachine of veegmachine is dat u aanzienlijk minder hoeft uit te geven voor hetzelfde schoonmaakresultaat. Ideaal als u voor het eerst een groot schoonmaakproject gaat draaien of als u nooit eerder met een dergelijke machine heeft gewerkt en het graag wilt uitproberen. Of gewoon omdat het voordelig is.

Demo modellen van schoonmaakmachines

Naast occasion schoonmaakmachines, kunt u bij ons ook terecht voor demo modellen. Deze demo schoonmaakmachines zijn vaak als nieuw, omdat ze enkel voor demonstraties zijn gebruikt. Ze zijn meestal ingezet als showmodel in de showroom of als demonstratiemodel op locatie. De slijtage van de verschillende machine onderdelen is hierdoor minimaal. U kunt daarom van deze demo modellen een schoonmaakmachine verwachten van goede kwaliteit, maar dan een stuk goedkoper in vergelijking met een nieuwe schoonmaakmachine.

Lease uw schoonmaakmachine met Groveko Lease

Wilt u niet in één keer een groot bedrag investeren voor een nieuwe of een gebruikte schrobzuigmachine, maar wilt u wel gebruik maken van de nieuwste schoonmaakmachines? Dan is Groveko Lease wellicht het overwegen waard. Met Groveko Lease kunt namelijk u optimaal presteren op de werkvloer én uw financiële slagkracht behouden.

Ons aanbod occasion schoonmaakmachines

Bent u op zoek naar een occasion schoonmaakmachine? Bekijk ons aanbod occasion schoonmaakmachines en krijg een indruk van onze ruime keuze. Heeft u vragen of bent u op zoek naar een specifiek model schoonmaakmachine? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.