De voordelen van ons onderhoudsabonnement

Met ons onderhoudsabonnement heeft u de zekerheid van optimaal presterende schoonmaakmachines. Uw machines worden regelmatig geïnspecteerd en waar nodig gerepareerd. Daarnaast krijgt de machine eveneens de elektrische veiligheidskeuring, zodat hij aan alle veiligheidseisen voldoet.

Kostenbeheersing

Met ons onderhoudsabonnement bespaart u enorm in de kosten. U houdt uw onderhoudskosten onder controle. Afhankelijk van de keuzes die u maakt in uw onderhoudsabonnement beperkt u de financiële risico’s tot een minimum en weet u precies waar u financieel gezien aan toe bent.

Minder storingen

Periodieke inspecties zorgen voor het op tijd signaleren van eventuele storingen. Zodra er een storing is gesignaleerd nemen wij maatregelen om deze op te lossen. Hierdoor verliest u geen kostbare tijd door onnodig stilstaan van uw reinigingsmachines, met een hoger rendement als resultaat.

Langere levensduur

Een optimale conditie verlengt tevens de levensduur van uw schoonmaakmachines. Haal daarom met ons onderhoudsabonnement het maximale rendement uit uw kostbare machines.

Onderhoud op maat

Afhankelijk van uw wensen kan het onderhoudsabonnement op maat worden samengesteld. Dit varieert vanaf preventief onderhoud tot een compleet onderhoudspakket dat bijna alle onderhoudskosten dekt.

Onderhoudsabonnement in combinatie met een garantietermijn

Het verschil tussen garantie en een onderhoudsabonnement is dat een onderhoudscontract preventief werkt en garantie alleen achteraf geldt. Goed en tijdig onderhoud helpt uw machines in topconditie te houden, zowel tijdens als na de garantietermijn. Standaard garantie voorwaarden gelden alleen voor defecten en fabricagefouten gedurende de garantieperiode met als voorwaarde dat de machine goed is onderhouden. Een onderhoudsabonnement is daarom van toegevoegde waarde om de kwaliteit van uw machines, ook na lange tijd, hoog te houden. Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs en bel 071-5230870.