ICE IS-1100

ICE IS 1100B I-Synergy

ICE IS 1100B I-Synergy

Veegmachines ICE I-Synergy

ICE I20BTL i Synergy

ICE I20BTL i-Synergy

ICE I20BTL i-Synergy

Schrobzuigmachines ICE I-Synergy

ICE I24BT schrobzuigmachine

ICE I24BTL i-Synergy

ICE I24BTL i-Synergy

Schrobzuigmachines ICE I-Synergy

ICE I32BT schrobzuigmachine

ICE I28BTL i-Synergy

ICE I28BTL i-Synergy

Schrobzuigmachines ICE I-Synergy

ICE I32BT schrobzuigmachine

ICE I32BTL i-Synergy

ICE I32BTL i-Synergy

Schrobzuigmachines ICE I-Synergy

ICE schrobzuigmachine RS26-RS32

ICE RS32L i-Synergy

ICE RS32L i-Synergy

Schrobzuigmachines ICE I-Synergy

Schrobzuigmachines of veegzuigmachine met ICE i-Synergy (huren)


Ons assortiment schrobzuigmachines bestaat onder ander uit ICE i-Synergy. ICE i-Synergy is een serie schoonmaakmachine van ICE (International Cleaning Equipment) waarbij de innovatieve SMART technologie centraal staat. Onze ICE i-Synergy schoonmaakmachines zijn uitsluitend via full-service huur verkrijgbaar!

I-Synergy refereert naar het ‘Internet of Things’ (IoT), waarbij de fysieke schrobzuigmachines van ICE worden geïntegreerd in een (online) informatiesysteem. Op deze manier kan op afstand worden afgelezen hoe het bijvoorbeeld staat met de inhoud van de vuilwatertank of het vermogen van de lithium-ion batterijen. Kort samengevat, de ICE “i-Synergy” is ‘s werelds eerste slimme schoonmaakmachine.

Hoe werkt i-Synergy precies?


De i-Synergy technologie verzameld informatie uit elektrische onderdelen van de schoonmaakmachine en verstuurd deze input naar ICE servers. Het gaat om informatie zoals de werkduur, wie de machine heeft gebruikt, hoe vaak hij is opgeladen en zelfs op welke plek de machine zich bevindt (GPS). Vanuit de ICE servers worden deze rapporten samengesteld die via de e-mail worden opgestuurd naar de eindgebruiker. Dankzij deze specifieke informatie, is het werken met schrobzuigmachines beter te managen en worden eventuele storingen direct gemeld.Elke ICE schoonmaakmachine met i-Synergy beschikt ook over lithium-ion batterijen die vriendelijk zijn voor het milieu en tot acht jaar meegaan. Naast efficiënter werken, is (kosten)besparing op batterijgebruik dus ook één van de voordelen van werken met de slimme machine van ICE. Op dit moment bieden wij een 5 tal verschillende schrobzuigmachines en een industriële opzit-veegzuigmachine aan via het i-Synergy concept!

ICE schoonmaakmachines huren


Het team van ICE is continue bezig met ontwikkeling en vernieuwing van hun assortiment schoonmaakmachines. Op het gebied van innovatie en ontwikkeling lopen zij dan ook ver voorop in de branche. Met het i-Synergy concept laten zij zien dat online ook een rol gaat spelen in de wereld van reinigingsmachines in de professionele schoonmaak. ICE i-Synergy schoonmaakmachines zijn dan ook zeer geschikt voor de verhuur. De machines worden op afstand continue gemonitord.

Huurconcept van ICE i-Synergy schrobzuigmachines


Het is alleen mogelijk om ICE schrobzuigmachines met i-Synergy te huren. Het voordeel van het huren van schoonmaakmachines is, dat u optimaal gebruik kunt maken van de SMART technologie van ICE, zonder direct een kostbare investering te doen. U weet elke maand precies waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan. U weet precies wat uw machines per draaiuur kosten! Inclusief service en onderhoud, inclusief onderdelen en slijtdelen!

Flexibel contract


De ICE i-Synergy schoonmaakmachines kunnen tijdens het huurcontract ook worden omgeruild voor andere ICE machines of als extra machine worden ingezet. Ideaal als u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft voor een nieuw of tijdelijk object. De huurprijzen zijn op aanvraag.

Als u meer informatie wilt of vragen heeft over ons huur aanbod ICE i-Synergy schoonmaakmachines, dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.