Facelift telewash systemen


Facelift telewash-systemen maken telescopische glasbewassing gemakkelijk én veilig. Het Facelift telewash-systeem kenmerkt zich door de focus op innovatieve oplossingen, zoals het waterzuiveringssysteem en de gebruiksvriendelijkheid van de schoonmaakmachine. De telewash-systemen van Facelift voorzien zichzelf namelijk van gezuiverd water én zijn heel eenvoudig te gebruiken door middel van het principe ‘PLUG-AND-PLAY’. Dit betekent dat op het moment dat u het systeem aansluit op het kraanwater, u meteen aan de slag kunt. Hier alle voordelen voor u op een rij:

  • Direct zuiver water aanmaken met DI-systeem óf RO-systeem.

  • Nooit meer zonder (zuiver) water.

  • Gegarandeerd het zuiverste water (eventueel ook verwarmd).

  • Compact design en PLUG-AND-PLAY principe.

  • Inbouw mogelijkheden in auto, aanhanger, vrachtwagen én stationair.

  • Phoenix BlackBox met Bluetooth technologie (optioneel).


Op het gebied van veiligheid zijn Facelift telewash-systemen ook toonaangevend. Glasbewassing is nooit zonder risico’s, zeker als het gaat om het wassen van ramen op grote hoogte. Daarom zegt Facelift: veiligheid voor alles. Door een multi-point verankering in de vloer van de bedrijfswagen, blijft het systeem op zijn plek staan, ook bij impact van aanrijding! Opvallend is ook het robuuste en moderne ontwerp van de telewash-systemen. De compacte uitstraling oogt mooi, maar is daarnaast ook heel praktisch, omdat het zo min mogelijk ruimte inneemt achter in de bedrijfsauto.


Totaaloplossing voor telescopische glasbewassing


Het Facelift Telewash-systeem is een totaaloplossing voor elke glazenwasser. Telescopische glasbewassing met watertank, pompset, accu én haspel voor snel en effectief wassen, die op maat te maken is. Het modulaire inbouw-systeem van Facelift is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen met 350 , 500 en 650 liter, dus voor elke bedrijfsauto en aanhanger beschikbaar. Daarnaast kunt u nog kiezen tussen een telewash-systeem voor één of voor twee personen. Telescopische glasbewassing is voor het eerst in 1945 bedacht en ontworpen door de firma Tucker uit de Verenigde Staten, de zogenaamde Tuckerpole.

Een groot voordeel is, dat de accu van het Facelift systeem tijdens het rijden automatisch wordt bijgeladen voor zeer efficiënt werken. Uiteraard zijn de telewash-systemen van Facelift verkrijgbaar in twee uitvoeringen: op basis van DI (de-ionisatie) en membraan RO (omgekeerde osmose). Hierdoor kunt u ter plekke water zuiveren tot wel 150 liter per uur, dus u bent niet meer afhankelijk van osmose-tankstations.

Controle watertank via App BlackBox


Naast de standaard telewash-onderdelen is er een ruim aanbod van geavanceerde accessoires beschikbaar voor alle typen Facelift telewash-systemen. De meest innovatieve oplossing hierin is de Phoenix Black Box op basis van Bluetooth technologie (vanaf december 2014 bij ons beschikbaar). Door middel van een App (applicatie) op uw smartphone kan de accuspanning, voltage, inhoud van de watertank én de waterkwaliteit inzichtelijk worden gemaakt. Het systeem is dus gemakkelijk op afstand te controleren. Ideaal als u hoog boven de grond of ver van de auto aan het werk bent!

Voor meer informatie over de Telewash-systemen en de bijbehorende accessoires neemt u gerust contact op met één van onze medewerkers of bekijkt u het aanbod op onze website.