Reparatie en service voor schoonmaakmachines

Voor het onderhoud en de eventuele reparaties aan uw schrobmachines, zuigmachines, reinigingsmachines en doseersystemen, kunt u rekenen op de inzet van onze vakkundige servicemonteurs. Binnen 24 uur zorgen zij voor het verhelpen van mogelijke storingen aan uw schoonmaakmachine. Onze gekwalificeerde servicemonteurs (VCA gecertificeerd) beschikken over een volledig ingerichte servicewagen en modern ingerichte werkplaats in Leiden voor de grotere reparaties en revisies. In het onderdelenmagazijn houden zij de meest voorkomende onderdelen op voorraad. Voor kleine reparaties kunt u dagelijks terecht bij ons aan de balie. Hier proberen wij zo snel mogelijk de storing te verhelpen, terwijl u even rustig rondkijkt in onze showroom en een kop koffie drinkt.

Advies en begeleiding

Goede raad hoeft niet duur te zijn en voorkomen is beter dan genezen. Bovendien is er voor uw specifieke schoonmaakuitdaging altijd wel een oplossing. Samen met u analyseren wij daarom  eventuele knelpunten in uw hygiëneplan. Op basis van de gezamenlijke bevindingen geven wij u een helder advies, zodat uw hygiëneplan in de toekomst nog effectiever zal zijn.

Garantie & onderhoud

Op alle schrobmachines, zuigmachines, boenmachines, veegmachines en overige schoonmaakmachines wordt standaard één jaar fabrieksgarantie verleend. Daarnaast kunt u bij ons ook onderhoudsabonnementen afsluiten voor nieuw aangeschafte schoonmaakmachines. Voor al onze reinigingsmachines raden wij deze onderhoudsabonnementen aan voor periodieke service en inspectie. Hierdoor weet u altijd in welke conditie uw machines verkeren en worden storingen en reparaties direct opgelost. Ook leveren wij machines in een full-service lease concept of op huurbasis zodat u op de euro nauwkeurig weet wat een schoonmaakmachine u per dag kost.

Door ons onderhoudsabonnement blijven uw machines in de best mogelijke conditie. Wij keuren uw machines namelijk ook op de wettelijke verplichte NEN3140 veiligheidskeuringen, zodat u altijd beschikt over veilig machines op de werkplek. Daarnaast heeft u recht op een vastgesteld aantal preventieve onderhoudsbezoeken per jaar. De enige additionele kosten worden berekend voor de benodigde onderdelen en eventuele extra reparaties.

Demonstraties

Om tot een keuze te komen van de juiste reinigingsapparaten verzorgen wij graag bij u ter plekke een demonstratie. Zo kunt u zelf ervaren welke schoonmaakmachines in uw situatie het meeste rendement en resultaat opleveren. Tijdens de demonstratie informeren wij u over de gebruiksmogelijkheden en krijgt u instructie over de bediening van de apparatuur.