TMB TP43G éénschijfsmachine

TMB TP43G

TMB TP43G

Eenschijfsmachines TMB

TMB TP43 high-speed éénschijfsmachine

TMB TP43 400

TMB TP43 400

Eenschijfsmachines TMB

TMB TP43G éénschijfsmachine

TMB TP43 DS

TMB TP43 DS

Eenschijfsmachines TMB

TMB TP1500 S en TP1500 V ultra high speed éénschijfmachines

TMB TP1500

TMB TP1500

Eenschijfsmachines TMB

TMB M501 industriestofzuiger

TMB M501

TMB M501

Industriestofzuigers TMB

TMB M301 industriestofzuiger

TMB M301

TMB M301

Industriestofzuigers TMB

TMB M251 industriestofzuiger

TMB M251

TMB M251

Industriestofzuigers TMB

TMB P100 stofzuiger en waterzuiger

TMB P100

TMB P100

Stof-Waterzuigers TMB

TMB P80 stof- en waterzuiger

TMB P80

TMB P80

Stof-Waterzuigers TMB

TMB P60 stof- en waterzuiger

TMB P60

TMB P60

Stof-Waterzuigers TMB

TMB Tuffy BC plus stofzuigers

TMB Tuffy BC

TMB Tuffy BC

Stof-Waterzuigers TMB

TMB schoonmaakmachines, veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid


Het bedrijf TMB is van oorsprong een echt familiebedrijf dat zijn bestaansrecht vond in 1980 in het Italiaanse Codogno. TMB schoonmaakmachines richt zich op het produceren van stofzuigers, waterzuigers en tapijtreinigers. Tegenwoordig is TMB een sterk merk dat staat voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Deze kenwaarden uiten zich in het compacte design en het krachtige vermogen van onder andere de geruisloze TMB stofzuigers en waterzuigers. In 2000 viel het oog van de succesvolle ondernemer Giancarlo Ruffo (eigenaar van Comac) op het unieke productiebedrijf TMB schoonmaakmachines. Sindsdien heeft zijn zoon Giampaolo Ruffo het bedrijf aangestuurd in de richting van een betere concurrentiepositie, een groter productaanbod en duidelijke strategische doelen. De komst van de familie Ruffo heeft ervoor gezorgd dat het merk TMB schoonmaakmachines over de hele wereld is gevestigd.

TMB schoonmaakmachines, Your Better Choice


Vandaag de dag is TMB gevestigd in Verona en is het merk uitgegroeid tot een sterk merk van professionele en industriële stofzuigers en waterzuigers en éénschijfsmachines. De ambitie van TMB schoonmaakmachines is om de komende jaren te blijven groeien, nog betere producten te ontwikkelen en nog meer tevreden klanten te bedienen. De persoonlijke instelling en de ‘op-maat-gemaakte’ producten maken het merk erg geliefd onder de professionele schoonmakers. Daarnaast timmeren zij aan de weg om ook industriële schoonmaakmachines en “Self” machines voor de autowas te produceren. TMB streeft ernaar om elke klant zo goed mogelijk te bedienen en daarbij past uiteraard geen betere slogan dan, “TMB, Your Better Choice”.

TMB stofzuigers, waterzuigers en meer


In de loop der jaren heeft TMB zich gespecialiseerd in het optimaliseren van het design en technisch ontwerp van stofzuigers en waterzuigers tot krachtige en geruisloze producten. Daarnaast bestaat het assortiment ook uit een reeks kwalitatieve en efficiënte éénschijfsmachines, waarmee zij langzamerhand de wereld veroveren. Een TMB schoonmaakmachine is daarom een perfecte keuze als u daadwerkelijk kwaliteit en vakmanschap tijdens het schoonmaken wilt ervaren.

Heeft u nog vragen?


Als u meer informatie wilt of vragen heeft over ons aanbod TMB schoonmaakmachines, dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. U kunt uw vraag ook mailen naar: infowest@groveko.nl of bellen op telefoonnummer: 071-5230870.