TMB P60


TMB P60 stof- en waterzuiger

TMB P60 stof- en waterzuigerDe robuuste TMB P60 stof- en waterzuiger is onderdeel van de P-serie van TMB. De watertank van de TMB P60 stof- en waterzuiger is gemaakt van polyethyleen. De tank is daardoor optimaal beschermt tegen de corrosieve werking van bijvoorbeeld chemicaliën. Daarnaast heeft de tank een netto tankcapaciteit van 34 liter en is zeer eenvoudig schoon te maken en te legen. De TMB P60 stof- en waterzuiger heeft een veiligheidssnoer van 7 meter, die kan worden aangesloten op het lichtnet. De diameter van de zuigbuis is 40 mm dik. Daarnaast wordt altijd een standaard tool kit houder meegeleverd, waar alle extra mondstukken en buizen in kunnen, zodat het reinigingsproces nog flexibeler en efficiënter verloopt.

De professionele TMB P60 stof- en waterzuiger

De P-serie valt onder het assortiment professionele stof- en waterzuigers van TMB. De TMB P60 stof- en waterzuiger is berekend en ontworpen om het ‘zware’ werk te doen. Extreme (vloeibare)vervuiling op de werkplek maakt met de TMB P60 stof- en waterzuiger geen enkele kans meer. Daarnaast is bij de P60, net als bij alle andere reinigingsmachines in de P-serie, de veiligheid en het ergonomische ontwerp gegarandeerd door de IMQ Certificatie-instelling. Hierdoor is en blijft de kwaliteit van de TMB stof- en waterzuigers gewaarborgd. Aanvullend dragen alle modellen eveneens het ENEC-keurmerk. Dit keurmerk staat voor gegarandeerde veiligheid en uitstekende prestatienormen en wordt in de gehele Europese Unie erkend.

De belangrijkste eigenschappen van de robuuste en professionele TMB P60 stof- en waterzuiger zijn:

  • Een watertank gemaakt van robuust polyethyleen, hetgeen beschermt tegen het effect van chemicaliën.
  • Een netto tankcapaciteit van 34 liter.
  • Een standaard tool kit houder voor het opbergen en vervoeren van alle bijkomende reinigingsaccessoires. Het ENEC-keurmerk voor kwaliteitswaarborging.
Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

Voltage 230-240V
Frequentie 50-60 Hz
Type motor 2-traps
Nom./max vermogen (Watt) 1100/1350
Luchtverplaatsing (l/s) 54
Onderdruk (mbar) 220
Bruto tankcapaciteit (L) 60
Netto tankcapaciteit (L) 34
Materiaal PE
Kabel lengte (M) 7
Afmetingen 43x40x76
Gewicht (kg) 8
Geluidsniveau (dB) 70

Meegeleverde accessoires

2,5 m zuigslang met plastic moffen
Chromen S-vorm zuigbuizen (2)
Plastic zuigbuizen
Zuigmond haar
Zuigmond met rubber
Spleetzuigmond
Ronde zuigmond