TMB M251


TMB M251 industriestofzuiger

TMB M251 industriestofzuigerVoor het zwaardere schoonmaakwerk is er de kwalitatieve TMB M251 industriestofzuiger, die uitzonderlijk goede prestaties levert. Dankzij zijn compacte ontwerp en zijn lichte gewicht is deze industriestofzuiger erg handzaam en eenvoudig in gebruik. De TMB M251 industriestofzuiger is gemaakt om stof en droog materiaal op te zuigen op plekken waar regelmatig zware vervuiling plaatsvindt. Denk hierbij aan plekken, zoals gieterijen, cementfabrieken, bakkerijen en chemische en textiel fabrieken. De TMB M251 industriestofzuiger heeft een tankcapaciteit van 25 liter en een stervormige polyester ‘L’ filter in de filterkamer. Deze is ook gemakkelijke te vervangen door andere filters, zoals een ‘M’ filter. Daarnaast is de industriestofzuiger voorzien van een cycloon zuigprincipe, waardoor het stof langs de ketel geleid wordt en het filter minder vaker gereinigd hoeft te worden. Hierdoor behoudt de machine langer zijn zuigkracht.

Voordelen van de TMB M251 industriestofzuiger

Het stervormige filter van de TMB M251 industriestofzuiger is heel makkelijk met de externe filtershaker schoon te houden, zonder dat het filter er speciaal moet worden uitgehaald. Daarnaast is de industriestofzuiger heel eenvoudig te verplaatsen, vanwege de grote achterwielen en kleinere zwenkwielen in het kantelsysteem. Daarnaast beschikt de speciale tank van de TMB M251 industriestofzuiger ook over vier kleine zwenkwielen, waardoor ook dit onderdeel zelfstandig te verplaatsen is en te legen is.

Krachtige industriestofzuigers van TMB

De krachtige, gebruiksvriendelijke en vaak ook geruisloze industriestofzuigers van TMB zijn voor u de perfecte keuze als u op zoek bent naar een kwaliteit en eenvoud. Net als alle modellen in de M-serie van TMB is de M251 industriestofzuiger makkelijk draagbaar en snel te verplaatsen. In het assortiment industriestofzuigers van TMB wordt onderscheidt gemaakt tussen ‘single phase’ en ‘three-phase’ stofzuigers. De M251 industriestofzuiger is een ‘single phase’ en daardoor zeer geschikt voor kortere schoonmaakwerkzaamheden.

De belangrijkste eigenschappen van de TMB M251 industriestofzuiger zijn:

– Een compact ontwerp en een licht gewicht industriestofzuiger.
– Een tank capaciteit van 25 liter.
– Een vervangbare stervormige polyester ‘L’ filter.
– Een ‘single phase’ model.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

Voltage 230-240V/50-60 Hz
Type motor – Droog/2-traps
Nom./max vermogen 1300/1450 Watt
Luchtverplaatsing 3540 l/m
Onderdruk 250 mbar
Filter capaciteit (L) 7000 cm2
Beschermingsklasse IPX4
Tankcapaciteit 25 liter
Tank diameter 240 mm
Wieldiameter -voor 80 mm – achter 200 mm
Kabel lengte 10 mtr
Afmetingen 51 x 51 x 108 cm
Gewicht 21 kg
Geluidsniveau 70 dB

Meegeleverde accessoires

Hitte bestendige “ster” filter
Antistatisch “ster” filter
“M” filter
Vaste vloerzuigmond kit
Standaard zuigset 40 mm
Standaard zuigset 50 mm
Extra zuigset 40 mm
Extra zuigset 50 mm
Antistatische zuigset 40 mm
Antistatische zuigset 50 mm
Standaard zuigset voor ovens 40 mm
Extra zuigset voor ovens 50 mm