TMB P100


TMB P100 stofzuiger en waterzuiger

TMB P100 stofzuiger en waterzuigerVoor een krachtig en grondig reinigingsresultaat kiest u voor de TMB P100 stof- en waterzuiger. De robuuste TMB P100 stofzuiger en waterzuiger is uitermate geschikt voor de professionele schoonmaak. Dankzij zijn grote vermogen en extra grote netto tankcapaciteit van 88 liter, is het één van de meest arbeidsbesparende stof- en waterzuigers. Een standaard veiligheidssnoer van 7 meter zorgt ervoor dat de stof- en waterzuiger kan worden aangesloten op het lichtnet. Het ergonomische design en de veiligheid van de TMB P100 stofzuiger en waterzuiger is gewaarborgd in het ENEC-keurmerk en de IMQ certificatie instelling, net als alle andere P-serie stof- en waterzuigers.

Het beste materiaal voor de beste TMB stof- en waterzuigers

De P-serie van TMB is gemaakt van het materiaal polyethyleen, zo ook de TMB P100 stof- en waterzuiger. Polyethyleen is de meest gebruikte kunststof ter wereld. Vanwege de enorme voordelen van het materiaal is het ook gebruikt om de TMB stof- en waterzuigers mee te produceren. Polyethyleen, ofwel PE, heeft een hoge mate van robuustheid. Het is sterk en taai, wat de kans op beschadigingen drastisch verminderd. Daarnaast is het zeer goed bestand tegen chemicaliën. Voor een stof- en waterzuiger als de TMB P100 is dat geen overbodige luxe. Vloeibare vervuiling waarin bijvoorbeeld zuren of oplossingsmiddelen voorkomen, kunnen zonder zorgen opgezogen worden. Daarnaast is polyethyleen bij volledige verbranding niet schadelijk voor mens en milieu, waardoor het materiaal zeer geschikt is voor recycling.

Ergonomie en design samen in één stof- en waterzuiger

In het ontwerp van de TMB P100 stof- en waterzuiger is nagedacht over de ergonomische eigenschappen voor een optimaal reinigingsgemak. De gebruiksvriendelijkheid is bijvoorbeeld te ervaren in het speciale kantelsysteem waardoor de TMB P100 stof- en waterzuiger met gemak te verplaatsen is. Daarnaast bieden de grote achterwielen stevigheid en stabiliteit, terwijl de kleinere zwenkwielen zorgen voor wendbaarheid. De diverse standaard mondstukken en accessoires helpen om voor elke specifieke reinigingstaak het beste resultaat te bewerkstelligen. Dit alles gecombineerd met een strak en tijdloos design.

De belangrijkste eigenschappen van de TMB P100 stof- en waterzuiger zijn:

  • Een extra groot netto tankcapaciteit van 88 liter.
  • Een ENEC-keurmerk voor de waarborging van de kwaliteit.
  • Gemaakt van robuust, stevig en recyclebaar materiaal, namelijk polyethyleen.
  • Een stijlvol en ergonomisch design.
Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

Voltage 230-240V 230-240V
Frequentie 50-60
Type motor 2-traps 2-traps
Nom./max vermogen (Watt) 1350/1450
Luchtverplaatsing (l/s) 59
Onderdruk (mbar) 250
Bruto tankcapaciteit (L) 100
Netto tankcapaciteit (L) 88
Materiaal PE
Kabel lengte (M) 7
Afmetingen 48x60x105
Gewicht (kg) 20
Geluidsniveau (dB) 70

Meegeleverde accessoires

2,5 m zuigslang met plastic moffen
Chromen S-vorm zuigbuizen (2)
Plastic zuigbuizen
Zuigmond haar
Zuigmond met rubber
Spleetzuigmond
Ronde zuigmond