TMB TP43G


TMB TP43G eenschijfsmachine

TMB TP43G éénschijfsmachineDe robuuste ‘low speed’ TMB TP43G éénschijfsmachine is tandwiel aangedreven en geschikt voor het zwaardere werk. Het nylon tandwiel kan hogere weerstand bieden, waardoor de TP32G éénschijfsmachine zeer geschikt is voor het slijpen en polijsten van harde en vinyl vloeroppervlakken. De nylon tandwielen kunnen het zwaardere onderhoudswerk prima aan en blijven hun werk ook na langdurig gebruik perfect uitvoeren. De compacte vormgeving en het lichte gewicht maken dat de TMB TP43G eenvoudig te gebruiken is. De ergonomische handgrepen zijn zeer gebruiksvriendelijke en handzaam. Als u een degelijke en goede éénschijfsmachine zoekt voor het reinigen van een middelgrote oppervlak, dan is de TMB TP43G de perfect keuze, vanwege zijn uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

De voordelen van de TMB TP43G éénschijfsmachine

De hoge borsteldruk en het grote vermogen van de motor zorgen voor optimale prestaties in het schrobben en polijsten van harde vloeren. De optionele watertank van 15 liter is eenvoudig te vullen met water of een gebruiksoplossing. De watertank is zelfs zonder gereedschap heel gemakkelijk te bevestigen voor een beter reinigingsresultaat. Daarnaast verlaagt de watertank vanwege zijn design het zwaartepunt van de TMB TP43G éénschijfsmachine, waardoor het de reinigingsprestatie aanzienlijk nog meer verbetert.

De belangrijkste eigenschappen van de TMB TP43G éénschijfsmachine zijn:

– Een direct nylon aandrijfsysteem.
– Een licht gewicht en daardoor handzaam en eenvoudig in gebruik.
– Een optionele watertank van 15 liter, welke de reinigingsprestatie van de TMB TP43G éénschijfsmachine aanzienlijk verbetert.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

Borstel werkbreedte 430 mm
Padhouder werkbreedte 430 mm
Borstelsnelheid 180 tpm
Borstelmotor 1.100 Watt
Borsteldruk 30 kg
Watertank* 15 liter
Afmetingen (BxDxH cm) 56x46x120
Gewicht 30 kg

Meegeleverde accessoires

Watertank 15 l
Schrobborstel PPL 0,75
Schrobborstel PPL 0,45
Padhouder
Padhouder high speed