Groveko App

Meer inkoopgemak met de Groveko App

Het inkoopgemak dat Groveko haar klanten al aanbood met het Groveko Inkoop Management Systeem is vanaf nu nog efficiënter. Groveko introduceerde op de Vakbeurs Facilitair 2013 de Groveko App. Met de nieuwe Groveko App kunnen uw medewerkers vanaf de schoonmaaklocatie hun schoonmaakartikelen online bestellen.

De Groveko App gaat voor haar gebruikers hét grote verschil maken. Door het aantal handelingen tijdens het inkoopproces enorm te verminderen kunnen bedrijven een flinke efficiencyslag maken.

Groveko App gekoppeld aan het Groveko Inkoop Management Systeem

Met het Groveko Inkoop Management Systeem stelde Groveko haar klanten al in staat om online te bestellen. Het inkoopsysteem helpt ook om volledig overzicht te hebben in bijvoorbeeld de inkoopstatistieken, facturen en orders per filiaal of locatie. De App is hier een uitbreiding op. Met de nieuwe Groveko App kunnen medewerkers op een schoonmaaklocatie zelf een order invoeren uit een, vooraf voor hen, samengestelde bestellijst. De medewerker verzendt via zijn tablet of smartphone de order naar de inkoper op het hoofdkantoor of direct naar Groveko. Als de order via de inkoper gaat, controleert deze order, past hem aan als dat nodig is en zendt de bestelling naar Groveko. Zo blijft de controle en het overzicht bij de inkoper en de verantwoording om de juiste schoonmaakartikelen op tijd in huis te hebben ligt bij de locatie.

Direct verzenden naar de schoonmaaklocatie

Wanneer de bestelling bij Groveko ontvangen en verzameld is, worden de goederen direct afgeleverd op de schoonmaaklocatie. Door het logistieke proces van de goederen volledig bij Groveko te laten, bespaart de klant zijn medewerkers een flink aantal handelingen. De inkoper kan er ook voor kiezen om orders centraal geleverd te krijgen. Die keuze kan in het Inkoop Management Systeem ingevoerd worden. Via het Inkoop Management Systeem kan de inkoper alle opties, gegevens en wachtwoorden per locatie instellen.

Een leuke optie in de App is de automatische locatie detectie en de koppeling met het Groveko Blog voor het laatste nieuws en de aanbiedingen.

De App is bedoeld als eenvoudig en makkelijk te gebruiken bestelsysteem, gemak dient de schoonmaakbranche. Wilt u de app in werking zien, bezoek Groveko dan op de vakbeurs Facilitair, stand 3.072.

Geschikt voor smartphone en tablet

De Groveko App is te gebruiken met een smartphone of een tablet. De App wordt voor zowel de iOS als de Android apparaten gelanceerd. In het derde kwartaal volgt de Windows Phone versie. Als laatste is het ook nog mogelijk de tool via de mobiele website te benaderen. U kunt de app aanvragen bij Groveko.