Brodex telewash systemen

U kunt bij ons ook terecht voor op maat gemaakte telewash systemen. Wij hebben het hier over Brodex telewash professionele en prijsvriendelijke machines. Dat wil zeggen complete systemen inclusief tank, pomp en haspel voor de schoonmaker of glazenwasser die net dat beetje extra vermogen nodig heeft. Onze Brodex telewash systemen zijn ‘plug en play’ vriendelijk en kunnen zo als een complete module in een kleine bestelwagen of aanhanger geplaatst worden. Daarnaast zijn de meeste van onze telewash systemen geschikt om zelfstandig osmosewater mee aan maken. Voor u is dit een enorm voordeel, dat zich door vertaalt in aanzienlijke kostenbesparingen. Heen en weer rijden om speciaal osmosewater te tanken is niet meer nodig. Het enige wat u hoeft te doen is kraanwater tanken en de Brodex telewash machine zet het kraanwater automatisch om in osmosewater terwijl u aan het werk bent. Brodex telewash systemen combineren capaciteit en gemak, zodat u alle aandacht kunt besteden aan een optimaal reinigingsresultaat.

telewashsysteem aanhangerOp maat gemaakte telewash systemen van Brodex

U kunt bij ons diverse Brodex ‘componenten’ bestellen, waarmee u uw eigen telewash systeem op maat kunt (laten) maken. Wij hebben het hier over componenten, zoals haspels, pompen, slangen, RO-systemen, telescoopstelen met waterdoorvoer en meer. Het is zelfs mogelijk om uw telewash systeem door ons op maat te laten maken. U laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn en wij bouwen vervolgens het hele systeem. Op maat gemaakte systemen bieden u als schoonmaker en glazenwasser de mogelijkheid om uw apparatuur aan te passen naar uw wensen. Echt álles is mogelijk, vraag onze adviseurs om meer informatie.

BrodexTelewash systemen in twee uitvoeringen

Brodex biedt twee verschillende telewash systemen die beiden werken op leidingwaterdruk, het DI-systeem en het RO-systeem. Bij beide systemen heeft u de keuze uit een 250, 500, 650 of 1000 liter voorraadtank. Daarnaast is het DI-systeem voorzien van een geïntegreerde accupack, een pomp, regelelektronica en een speciale DI filter (de-ionisatiefilter). De de-ionisatiefilter zorgt ervoor dat mineralen, zouten en calcium worden gefilterd en zuiver water ontstaat voor streeploze schone ramen en oppervlakken. Het systeem is relatief goedkoop, waarbij het nodig is om na drieduizend liter de Di filter te vervangen. Het duurdere RO-systeem werkt volgens omgekeerde osmose gecombineerd met dezelfde DI filter. Hierdoor hoeft het filter na ongeveer drie jaar pas vervangen te worden. Het is mogelijk om te kiezen voor een grote watervoorraad  die twee mensen gedurende drie dagen aan het werk kan houden. Hierdoor wordt uw arbeidscapaciteit aanzienlijk vergroot. Daarnaast beschikken de meeste systemen over een standaard varistream op de pomp welke de druk en aanvoer van water reguleert.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over onze Brodex telewash systemen, neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord.