Kärcher BR40/25C


Kärcher BR40/25C Schrobzuigmachine

Karcher BR4025cDe schrobzuigmachine Kärcher BR40/25C is ideaal voor het reinigen van middelgrote oppervlakken. De schrob-/zuigmachine BR 40/5 C voor kleine en geblokkeerde vloeren is uitgerust met de 1-knops bediening EASY en is heel onderhoudsvriendelijk. Het apparaat is heel kort en heeft een zeer kleine draaicirkel, wat het bijzonder wendbaar maakt. Het heeft een werkbreedte van 400 mm. De BR 40/25 C werkt heel stil, kan gemakkelijk worden gereinigd en de handgreep kan worden ingeklapt voor eenvoudig transport. De rechte zuigbalk is voorzien van dubbelzijdige rubberen zuigstrips.

Bediening

Logische symbolen en een overzichtelijk bedieningspaneel zorgen voor een eenvoudige bediening van deze machine en voor een verhoging van de productiviteit. Zeer korte inwerktijd dankzij bediening met één knop (EASY). Het geringe aantal knoppen vergemakkelijkt het omgaan met de machine.

Advies en onderhoud

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw schrobzuigmachine dag en nacht klaarstaat? Wij verzorgen voor u het onderhoud van uw schrobzuigmachine, zodat u altijd kunt vertrouwen op werkende apparatuur. We verhelpen storingen binnen 24 uur. Ook voor onderhoud kunt u rekenen op onze monteurs. Als u advies wilt over de keuze voor een schrobzuigmachine, of voor bijpassende reinigingsmiddelen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Zwolle, Goirle of Ede.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

Vermogen: 1500W/24V
Vacuümvermogen: 21,5 kPa
Schoonwatertank: 25 liter
Vuilwatertank: 25 liter
Zuigbreedte: 77 cm
Werkbreedte: 40 cm
Borsteldruk: 12 kg
Borstelbreedte: 40 cm
Gewicht: 110 kg
Afmetingen lxbxh:  80×57,5×83 cm
Zuigmond: hefbaar