RA 431 IBC


Cleanfix Schrobzuigmachine RA 431 IBC (interne lader)

Cleanfix schrobzuigmachine RA 431 IBCDe schrobzuigmachine RA 431 IBC is het meest geschikt om middelgrote vloeren te schrobben. De robuuste machine werkt op een batterij en is voorzien van een interne oplader. Dat maakt de machine zeer flexibel inzetbaar. Dankzij het opportuniteitsladen kunt u meerdere keren per dag schoonmaken met deze schrobzuigmachine. Tien minuten laden is tien minuten schrobben.

1 Occasion op voorraad in onze shop! >

Dit Zwitserse topproduct van Cleanfix is met zorg gemaakt. Hun schrobzuigmachines worden gebruikt in verschillende professionele omgevingen. Voor onderhoud en reparatie kunt u rekenen op onze servicemonteurs. Zij staan binnen 24 uur klaar voor het verhelpen van storingen. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Optimale reiniging van uw vloer

De hoge borsteldruk zorgt voor een optimaal reinigingsresultaat. Door de borstelrotatie verplaatst de machine zichzelf voorwaarts. Bij extreme verontreiniging kunt u ook pads gebruiken in plaats van de schrobborstel. De machine is voorzien van grote wielen, daarmee garanderen we dat deze trillingvrij werkt.

Onze adviseurs staan voor u klaar

Bij het kiezen van de juiste schrobzuigmachine komen verschillende vragen naar boven. Wat voor vloer(en) wilt u ermee schoonmaken? Wilt u een magazijn vol stellingen schoonmaken, of de gangen van een winkelcentrum? Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze voor de juiste schrobzuigmachine. Neem contact met ons op, of kom eens langs in onze showroom.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

Stroom – 24 V DC
Vermogen borstelmotor 750 Watt
Vermogen zuigmotor 400 Watt
Vacuumvermogen 11 kPa
Schoonwatertank 32 liter
Vuilwatertank 38 liter
Zuigbreedte 76 cm
Werkbreedte 43 cm
Borsteldruk 54 kg
Borsteltoerental 150 1/min
Gewicht excl. batterijen 48 kg
Gewicht incl. batterijen 122 kg
Afmetingen l/b/h 85/43/80 cm
Batterijcapaciteit 72 Ah

Meegeleverde accessoires

Schrobborstel, standaard PPL
Batterijpakket 72 Ah en ingebouwde lader