RA 300 E


Cleanfix Schrobzuigmachine RA 300 E

Cleanfix schrobzuigmachine RA 300 EDe schrobzuigmachine RA 300 E is makkelijk hanteerbaar en ergonomisch in gebruik. De twee schijfborstels op de schrobzuigmachine schrobben de vloer, de zuigmond zuigt het losgekomen vuil direct op. Reinig uw vloer zowel vooruit als achteruit met deze schrobzuigmachine. U kunt de duwbeugel in hoogte verstellen waardoor u deze aan de lengte van de gebruiker kunt aanpassen. En u bergt de schrobzuigmachine makkelijk op door de duwbeugel in te klappen.

Reinig uw vloer met een snelheid tot wel 1320 m2 per uur. Schrobzuigmachines van Cleanfix worden gebruikt in verschillende professionele omgevingen. U kunt voor onderhoud en reparatie rekenen op onze servicemonteurs. Binnen 24 uur zorgen wij voor het verhelpen van storingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Natte reiniging harde vloeren

Op harde vloeren blijft veel vuil liggen. Stof en ander losliggend vuil is makkelijk te verwijderen door te vegen of stofzuigen. Maar vuil dat vast blijft zitten gaat niet zomaar weg. Daarvoor is het nodig om de vloer te schrobben met water en vloerreinigingsmiddelen. Er zijn echter verschillende soorten harde vloeren. Bijvoorbeeld marmoleum, linoleum of parket. Elke soort harde vloer heeft een andere reiniging nodig qua reinigingsmiddelen.

Advies en demonstratie

Wilt u weten met welke reinigsmiddelen u deze schrobzuigmachine kunt gebruiken voor het reinigen van uw harde vloer? Onze adviseurs staan voor u klaar. We verzorgen graag bij u ter plekke een demonstratie. Dan vertellen we u over de gebruiksmogelijkheden en krijgt u instructie over de werking en bediening van de machine. Ook na aankoop kunt u ons altijd bereiken voor tips en advies.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

Vermogen: 1200 W
Vacuümvermogen: 180 mbar
Schoonwatertank: 13 liter
Vuilwatertank: 16 liter
Zuigbreedte: 39 cm
Werkbreedte: 35 cm
Borsteldruk: 10 kg
Borsteldiameter: 2×17 cm
Kabellengte: 7,5 m
Gewicht: 22 kg
Afmetingen l/b/h: 55/39/46 cm
Zuigmond: hefbaar
Reiniging voor- en achteruit: mogelijk

Meegeleverde accessoires

2x schijfborstels 17 cm

Share Button