RA 605 IBCT


Cleanfix Schrobzuigmachine RA 605 IBCT (batterij)

Cleanfix schrobzuigmachine RA 605 IBCTMet een schrobprestatie van 2500 m2/uur is de RA 605 IBCT sneller dan de RA 505 IBCT. De 605 heeft ook een hogere borsteldruk. Deze machine is onderdeel van de nieuwe generatie, voorzien van een geheel nieuw design. Daardoor is de schrobzuigmachine makkelijk in gebruik, kostenbesparend en vriendelijk voor het milieu.

De RA 605 IBCT is makkelijk hanteerbaar door de tractiemotor, daarmee beweegt de machine zichzelf vooruit. En de machine is makkelijk wendbaar door de kleine draaicirkel. Zo reinigt u makkelijk uw winkelvloer, uw showroom, of welke ruimte dan ook. Door de lage borstelkop reinigt u zelfs onder stellingen. Veel van deze dingen zijn belangrijk bij uw keuze voor een schrobzuigmachine. We helpen u daar graag bij.

Zwitserse kwaliteit van Cleanfix

Cleanfix heeft Swiss Made Quality & Service als pijlers benoemd. Ze staan daarmee garant voor 100% Zwitserse kwaliteit. Reinigingsmachines van Cleanfix worden gebruikt in verschillende professionele omgevingen. Vanwege de continuïteit en constante kwaliteit die deze schoonmaakmachines bieden heeft Groveko ze in zijn assortiment opgenomen.

Groveko Lease, onderhoud en advies

Om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen die verwacht wordt van professionele schoonmaakmachines hebben wij voortdurend onze technische dienst voor u klaarstaan. We garanderen dat eventuele storingen binnen 24 uur verholpen zijn. Daarbij is het mogelijk om de schrobzuigmachine te leasen met Groveko Lease. Neem gerust contact met ons, onze adviseurs helpen u graag verder.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

Vacuumvermogen 13 kPa
Inhoud schoonwatertank 55 liter
Inhoud vuilwatertank 56 liter
Zuigbreedte 88 cm
Werkbreedte 62 cm
Theoretische schrobprestatie 2500 m2/uur
Borsteldruk 55 kg
Borsteldiameter 2 x 318 cm
Afmetingen l/b/h 138/64/113 cm

Meegeleverde accessoires

Zuigmond parabolisch, 88 cm
Schrobborstel Ø 318 mm