RA 505 IBCT


Cleanfix Schrobzuigmachine RA 505 IBCT (batterij)

Cleanfix schrobzuigmachine RA 505 IBCTDe schrobzuigmachine RA 505 IBCT is van een nieuwe generatie, met een geheel nieuw design. Waterresten in bochten zijn bijvoorbeeld geen issue meer. Standaard heeft deze machine een automatische snelheidsafhankelijke regeling van water- en reinigingsmiddel. Verder bespaart u met deze schrobzuigmachine kosten én het milieu, doordat u het reinigingsmiddel exact kunt doseren met CADS (Cleanfix Advanced Dosing System).

Dit is de ideale schrobzuigmachine voor uw winkelvloer of showroom. Door het vernieuwde design is de machine beter wendbaar, zo kunt u makkelijk rondom schappen en andere obstakels schoonmaken. Zo zijn er verschillende aspecten belangrijk bij uw keuze voor een schrobzuigmachine. Als u meer wilt weten, helpen onze adviseurs u graag verder.

Gebruiksvriendelijke schrobzuigmachine

De RA 505 IBCT is een gebruiksvriendelijke schrobzuigmachine. De machine beweegt vooruit door de tractiemotor. Door de kleine draaicirkel is de machine heel makkelijk wendbaar. En met de lage borstelkop reinigt u makkelijk onder stellingen. Vloeren reinigen is hierdoor nog makkelijker én efficiënter tegelijk.

Lease de schrobzuigmachine RA 505 IBCT

U kunt bij ons uw schrobzuigmachine leasen. Met Groveko Lease kunt u een schrobzuigmachine leasen voor een klein bedrag. Zo kunt u professioneel schoonmaken en financiële slagkracht behouden. Onze manier van leasen maakt het mogelijk voor kleinere bedrijven om een professionele schrobzuigmachine als de RA 505 IBCT te gebruiken. In combinatie met onze technische service bent u elke dag verzekerd van stralende vloeren.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

Vacuumvermogen 13 kPa
Inhoud schoonwatertank 55 liter
Inhoud vuilwatertank 56 liter
Zuigbreedte 88 cm
Werkbreedte 51 cm
Theoretische schrobprestatie 2100 m2/uur
Borsteldruk 48 kg
Borsteldiameter 51 cm
Gewicht (incl. batterijen) 168 kg
Afmetingen l/b/h 138/56/113 cm

Meegeleverde accessoires

Zuigmond parabolisch, 88 cm
Schrobborstel PPN 0,6