RA 701 B


Cleanfix RA 701 B Schrobzuigmachine (batterij)

Cleanfix schrobzuigmachine RA 701 BDe schrobzuigmachine Cleanfix RA 701 B is met een schrobprestatie van 1700m² per uur perfect voor het reinigen van grote vloeren. De hoge borsteldruk zorgt voor een optimaal reinigingsresultaat, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil verdwijnt. De snelheid van de machine kunt u zelf instellen, zowel voor- als achterwaarts. Reinigen gebeurt alleen voorwaarts.

Deze schrobzuigmachine is van robuuste Zwitserse kwaliteit. Ze staan bekend om hun sterke design in combinatie met functionaliteit. Daardoor is deze schrobzuigmachine uiterst makkelijk in gebruik. U kunt er uw vloer er snel en efficiënt mee reinigen. En de chassis is eenvoudig opgebouwd van roestvrij staal, zodat de machine vrij blijft van corrosie.

Lease uw schrobzuigmachine

Wilt u met deze schrobzuigmachine werken, maar tegelijkertijd uw werkkapitaal vrijhouden? Dat kan met Groveko Lease. We bieden leasecontracten aan voor in principe 36 maanden (in overleg kunnen we daar natuurlijk van afwijken). Na afloop kunt u het contract verlengen, stopzetten of de machine kopen. Met onze manier van leasen kunnen ook kleinere bedrijven profiteren van professionele schoonmaakmachines, dat is waar het ons om gaat. Professioneel schoon maken in professionele omgevingen.

Advies en demonstratie Cleanfix RA 701 B

Om u te helpen bij de keuze voor een Cleanfix RA 701 B schrobzuigmachine komt één van onze adviseurs graag bij u langs. Die zal ter plekke kijken welke schoonmaakmachines en reinigingsmiddelen geschikt zijn voor uw situatie. Het is zelfs mogelijk dat de adviseur een demonstratie verzorgt, zodat u de gebruiksmogelijkheden direct kan zien. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

TOTAAL VERMOGEN 1700 WATT
VACUMVERMOGEN 1600 MBAR
SCHOONWATERTANK 85 LITER
VUILWATERTANK 85 LITER
ZUIGBREEDTE 91 CM
WERKBREEDTE 70 CM
BORSTELDRUK 45 KG
BORSTELDIAMETER 2 X 35 CM
NETTO GEWICHT 143 KG
GEWICHT INCL. BATTERIJEN 290 KG
SCHROBPRESTATIE 1700 M2/UUR
AUTONOMIE 4 UUR
AFMETINGEN (L/B/H) 135/70/105 CM

Meegeleverde accessoires

2 X SCHROBBORSTELS
ZUIGMOND 91 CM, PARABOLISCH