RA 501 IBC


Cleanfix Schrobzuigmachine RA 501 IBC (interne lader)

Cleanfix schrobzuigmachine RA 501 IBCDe nieuwe schrobzuigmachine RA 501 IBC is de ideale keuze voor het reinigen van middelgrote vloeren. Door de hoge borsteldruk levert de machine een optimaal reinigingsresultaat. En met de batterij en de interne oplader is de machine zeer flexibel inzetbaar. Dankzij het opportuniteitsladen kunt u meerdere keren per dag schoonmaken met deze schrobzuigmachine. Tien minuten laden is tien minuten schrobben.

Verschillende aspecten zijn belangrijk bij de keuze voor de juiste schrobzuigmachine. Te beginnen bij welke ruimte(s) u ermee wilt schoonmaken. En welke soort vloeren. Of u de machine meerdere keren per dag gebruikt, of eens in de week. U kunt een afspraak maken met een van onze adviseurs, die u kan helpen bij al deze keuzes.

Actie! Bestel direct in onze shop! >

Zwiterse topkwaliteit

De schrobzuigmachine RA 501 IBC is eenvoudig in gebruik doordat alle functies binnen handbereik zitten. Daarbij is de machine makkelijk wendbaar. En het stroomverbruik is laag door de slimme riemaandrijving. Het industriële ontwerp van Cleanfix laat de beproefde Zwiterse kwaliteit zien die hun schoonmaakmachines kenmerken.

Schrobzuigmachine leasen

Laten we eerlijk zijn, een schrobzuigmachine kan een flinke aanschaf zijn. Daarom geven we u de keuze voor Groveko Lease. Zo kunt u een schrobzuigmachine leasen voor een klein bedrag per maand en bent u voorzien van een professionele schoonmaakmachine. Onze methode van leasen maakt het ook voor kleinere bedrijven mogelijk om met professionele schoonmaakmachines te werken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

Stroom – 24 V DC
Vermogen borstelmotor 750 Watt
Vermogen zuigmotor 400 Watt
Vacuumvermogen 13 kPa
Schoonwatertank 32 liter
Vuilwatertank 38 liter
Zuigbreedte 82 cm
Werkbreedte 50 cm
Borsteldruk 48 kg
Borsteltoerental 135 1/min.
Gewicht excl. batterijen 48 kg
Gewicht incl. batterijen 122 kg
Afmetingen l/b/h 85/51/80 cm

Meegeleverde accessoires

Schrobborstel PPL 20″
Batterijpakket 72 Ah en ingebouwde lader