RA 505 IBC


Cleanfix Schrobzuigmachine RA 505 IBC (batterij)

Cleanfix schoonmaakmachine RA 505 IBCDe nieuwe schrobzuigmachine RA 501 E maakt het schoonmaken van middelgrote vloeren makkelijk. De bediening bevindt zich binnen handbereik en de machine is zeer wendbaar. Met dank aan de riemaandrijving gebruikt de machine weinig stroom, maar draait de borstel wel op hoge snelheid. We leveren dezelfde schrobzuigmachine met een batterij en met een interne lader.

Bij de keuze voor een juiste schrobzuigmachine zijn verschillende aspecten van belang. Zoals de soort vloer, of u een open ruimte reinigt, of een kantoor vol bureaus. Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze. U kunt bij ons ook uw schrobzuigmachine leasen. Dan behoudt u financiële slagkracht, maar kunt u wel professioneel schoonmaken. Groveko Lease is daarmee ook interessant voor kleinere bedrijven.

Harde vloer nat reinigen

Natte reiniging van harde vloeren is het beste te doen met een schrobzuigmachine en het juiste reinigingsmiddel. Het vuil komt los en wordt direct opgezogen. Het reinigingsmiddel laat een beschermend laagje achter op de harde vloer. De schrobzuigmachine RA 501 E van Cleanfix biedt u alle gemak voor het nat reinigen van uw harde vloer.

Onderhoud en reparatie

Een schrobzuigmachine is handig, maar hij moet wel blijven functioneren. We verzorgen daarom graag het onderhoud voor u. Onze servicemonteurs staan binnen 24 uur voor u klaar. Om tot een keuze te komen voor de juiste schrobzuigmachine die in uw situatie een optimaal resultaat levert, verzorgen wij graag bij u ter plekke een demonstratie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

Vacuumvermogen 13 kPa
Inhoud schoonwatertank 55 liter
Inhoud vuilwatertank 56 liter
Zuigbreedte 88 cm
Werkbreedte 51 cm
Theoretische schrobprestatie 2100 m2/uur
Borsteldruk 48 kg
Borsteldiameter 51 cm
Gewicht (incl. batterijen) 155 kg
Afmetingen l/b/h 138/56/113 cm

Meegeleverde accessoires

Zuigmond parabolisch, 88 cm
Schrobborstel PPN 0,6