RA 431 E


Cleanfix Schrobzuigmachine RA 431 E

Cleanfix schrobzuigmachine RA 431 EDe schrobzuigmachine RA 431 E is de ideale machine voor het schrobben van middelgrote vloeren. Deze krachtige machine levert een optimaal reinigingsresultaat door de hoge borsteldruk. Hij is ook uiterst handzaam doordat de machine zichzelf vooruit verplaatst met de borstelrotatie. U vindt bij ons dezelfde machine met batterij en met een interne oplader.

Groveko is uw groothandel voor professioneel schoonmaken. Naast dat we veel producten van verschillende fabrikanten leveren, waaronder Cleanfix, hebben we ook veel kennis en expertise in huis. Als u vragen heeft over schoonmaken, helpen onze adviseurs u graag verder. U kunt ook een demonstratie aanvragen. Dan komt er iemand bij u ter plekke adviseren over het schoonmaakwerk en het gebruik van een schrobzuigmachine voor uw vloer.

Een schone kantoorvloer

Vaak wordt er voor het zicht schoongemaakt in kantoren. Als het er maar netjes uitziet. Maar dagelijks gaan er veel voeten over de vloer en daarmee komt veel vuil binnen. Daarbij komt nog eens de dagelijkse stofvorming, koffievlekken en ander vuil. Om gezondheidsrisico’s te verminderen is het van belang om de vloer regelmatig te reinigen. Het gebruik van een schrobzuigmachine is daarvoor echt een uitkomst, het is zeer efficiënt en bespaart een hoop tijd.

Onderhoud en leasen

Wij nemen u graag het onderhoud van uw schrobzuigmachine uit handen. Storingen verhelpen we binnen 24 uur. Op deze manier blijft uw schrobzuigmachine gegarandeerd werken, elke dag opnieuw. U kunt er ook voor kiezen om de schrobzuigmachine bij ons te leasen. Met Groveko Lease houdt u financieel slagkracht, terwijl u met de nieuwste schoonmaakmachines uw werkvloer schoon houdt. Met onze methode voor leasen kunnen ook kleinere bedrijven grote schoonmaakmachines leasen.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

BORSTEL MOTOR 1200 WATT
VACUM MOTOR 750 WATT
VACUMVERMOGEN 1900 MBAR
SCHOONWATERTANK 35 LITER
VUILWATERTANK 35 LITER
ZUIGBREEDTE 72 CM
WERKBREEDTE 43 CM
BORSTELDRUK 36 KG
BORSTEL TOERENTAL OMW/MIN 180
NETTO GEWICHT 62 KG
KABELLENGTE 20 METER
AFMETINGEN (L/B/H) CM 80/43/73

Meegeleverde accessoires

SCHROBBORSTEL PPN 0,6
ZUIGMOND 72 CM