RA 431 B


Cleanfix Schrobzuigmachine RA 431 B (batterij)

Cleanfix schrobzuigmachine RA 431 BDe schrobzuigmachine RA 431 B is een robuuste machine voor middelgrote vloeren. Door de hoge borsteldruk is uw vloer makkelijk en snel weer stralend schoon. Bij extreme verontreiniging kunt u ook pads gebruiken, voor een optimaal schoon resultaat. Daarmee is de machine bijvoorbeeld geschikt voor industrieel gebruik, zeker ook door de schrobprestatie van wel 1030m2 per uur. We leveren dezelfde schrobzuigmachine met een interne oplader.

De grote wielen zorgen ervoor dat de schrobzuigmachine niet trilt. Naast dat dit overlast vermindert biedt het voordelen in bepaalde werkomgevingen waar trilling voorkomen moet worden. Of in lichte gebouwen met een lichtgewicht vloersysteem.

Welke schrobzuigmachine?

Een aantal vragen zijn belangrijk bij het kiezen van de juiste schrobzuigmachine. Om welke soort vloer gaat het? Wilt u een ruime hal reinigen, of een kantine vol met tafels en stoelen? Gaat het om alledaagse verontreiniging, of om extremere verontreiniging zoals olie? Voor elke wens en toepassing is een schrobzuigmachine beschikbaar.

Groothandel schoonmaakartikelen

Groveko biedt u een breed assortiment schoonmaakartikelen. We selecteren alleen de beste producten voor u van verschillende fabrikanten, waaronder Cleanfix. Op deze manier kunnen we u voorzien van al uw benodigde schoonmaakartikelen. Neem gerust eens contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen doen.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

Vermogen borstelmotor: 750 Watt
Vermogen zuigmotor: 400 Watt
Vacuümvermogen: 13 kPa
Schoonwatertank: 32 liter
Vuilwatertank: 38 liter
Zuigbreedte: 76 cm
Werkbreedte: 43 cm
Borsteldruk: 54 kg
Borsteltoerental: 180 omw./min.
Gewicht excl. Batterijen: 64 kg
Gewicht incl. batterijen: 122 kg
Afmetingen l/b/h: 85/43/80 cm
Batterijcapaciteit: 72 Ah

Meegeleverde accessoires

Schrobborstel
Netsnoer