RA 410 E


Cleanfix Schrobzuigmachine RA 410 E

Cleanfix schrobzuigmachine RA 410 EDe schrobzuigmachine RA 410 E is ideaal voor het reinigen van middelgrote oppervlakken. Met deze makkelijk hanteerbare machine reinigt u de vloer zowel vooruit als achteruit. Dankzij de cilindrische borstel zorgt de schrobzuigmachine voor een maximaal reinigingsresultaat. Voor en achter de borstel bevinden zich hefbare zuigmonden die het losgekomen vuil opzuigen.

De machine is voorzien van een membraantank. Daarmee wordt de volledige inhoud van de schrobzuigmachine benut door een beweegbare wand tussen de schoon- en vuilwatertank. Dit in combinatie met een schrobprestatie tot wel 750m2 per uur, zorgt ervoor dat uw vloer in een handomdraai is gereinigd met de schrobzuigmachine RA 410 E.

Siergrindvloer reinigen

Door de versterkte afzuiging is deze schrobzuigmachine uitermate geschikt voor oneffen vloeren, zoals een vloer van siergrind. Zulke vloeren bestaan uit kleine grindkorrels en een bindmiddel. Daardoor ontstaat een vloer met een verfijnde structuur, waar in de loop van de tijd het vuil zich ophoopt. Met de schrobzuigmachine RA 410 E kunt u deze vloeren optimaal reinigen

Advies en onderhoud

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw schrobzuigmachine dag en nacht klaarstaat? Wij verzorgen voor u het onderhoud van uw schrobzuigmachine, zodat u altijd kunt vertrouwen op werkende apparatuur. We verhelpen storingen binnen 24 uur. Ook voor onderhoud kunt u rekenen op onze monteurs. Als u advies wilt over de keuze voor een schrobzuigmachine, of voor bijpassende reinigingsmiddelen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Leiden of Ede.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

Vermogen: 1500W/230V
Vacuümvermogen: 21,5 kPa
Schoonwatertank: 33 liter
Vuilwatertank: 38 liter
Zuigbreedte: 44 cm
Werkbreedte: 33 cm
Borsteldruk: 12 kg
Borstelbreedte: 33 cm
Gewicht: 38 kg
Kabellengte: 20 meter
Afmetingen l/b/h: 97/48/70 cm
Zuigmond: hefbaar
Reiniging voor- en achteruit: mogelijk