Cleanfix RA 501 B


Cleanfix RA 501 B Schrobzuigmachine (batterij)

Cleanfix schrobzuigmachine RA 501 BDe nieuwe schrobzuigmachine RA 501 B is zeer wendbaar en daardoor eenvoudig te hanteren. Deze sterke machine is zeer geschikt voor middelgrote vloeren en levert een optimaal reinigingsresultaat door de hoge borsteldruk. Producten van Cleanfix zijn zorgvuldig gemaakt, ook deze Zwitserse industriële machine is van beproefde kwaliteit.

Groveko is groothandel in professionele schoonmaakartikelen, we hebben een volledig assortiment. Daarmee kunnen we u voorzien van een totaalpakket voor uw schoonmaakwerk. Door onze jarenlange ervaring hebben we de beste producten voor u geselecteerd bij verschillende fabrikanten, waaronder Cleanfix. Bekend om hun Zwitserse kwaliteit. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

Eenvoudig, duurzaam en betrouwbaar

Alle functies van de schrobzuigmachine Cleanfix RA 501 B zijn binnen handbereik. De slimme en zuinige riemaandrijving zorgt voor een laag stroomverbruik met hoge draaiing. Het vullen gaat efficiënt en de afwatering is heel makkelijk. De schrobzuigmachine is voorzien van een dynamisch verstelbare zuigmond voor een optimale zuiging. Door het robuuste ontwerp is de schrobzuigmachine uiterst duurzaam en betrouwbaar.

Cleanfix RA 501 B Schrobzuigmachine leasen

Wilt u werken met deze schrobzuigmachine én uw werkkapitaal vrijhouden? We bieden u Groveko Lease. Onze methode van leasen maakt het voor kleinere bedrijven mogelijk om met goede schoonmaakmachines te werken. Een leasecontract duurt in principe 36 maanden. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van Groveko Lease voor uw bedrijf? Onze adviseurs staan u graag te woord.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

Stroom – 24 V DC
Vermogen borstelmotor 750 Watt
Vermogen zuigmotor 400 Watt
Vacuumvermogen 13 kPa
Schoonwatertank 32 liter
Vuilwatertank 38 liter
Zuigbreedte 82 cm
Werkbreedte 50 cm
Borsteldruk 48 kg
Borsteltoerental 135 1/min.
Gewicht excl. batterijen 48 kg
Gewicht incl. batterijen 122 kg
Afmetingen l/b/h 85/51/80 cm

Meegeleverde accessoires

Schrobborstel PPN 0,6