RA 320 IBC


Cleanfix Schrobzuigmachine RA 320 IBC

RA-320-IBCDe RA 320 IBC schrobzuigmachine is het meest efficiënt voor het hygiënisch reinigen van kleine vloeren (20-200m2). De compacte machine werkt op een batterij en is voorzien van een interne oplader. Hiermee kunt u opportuniteitsladen: als u de machine 10 minuten oplaadt, dan kunt u er 10 minuten mee werken. Ideaal als u meerdere keren per dag schoonmaakt.

Deze compacte schrobzuigmachine is bijvoorbeeld perfect voor horecagelegenheden. Met de verstelbare duwbeugel kunt u moeiteloos onder tafels en stoelen reinigen. Zelfs kleine hoeken en randen zijn geen probleem. En door het tweeledige tanksysteem is het vullen en legen van de tanks uiterst gebruiksvriendelijk.

Veiligheidsvloeren reinigen

De schrobzuigmachine RA 320 IBC is voorzien van 2 contra-roterende borstels. Die zorgen ervoor dat u ook diepe voegen en veiligheidsvloeren kunt reinigen. Veiligheidsvloeren zijn vaak bedoeld voor antislip en valdemping. U vindt ze terug in diverse toepassingen, zoals commerciële keukens waar men druk in de weer is met alle valrisico’s van dien. Ook deze vloer moet goed gereinigd worden, wat mogelijk is met de schrobzuigmachine RA 320 IBC van Cleanfix.

Groothandel schoonmaakartikelen

Groveko is uw groothandel voor professionele schoonmaakartikelen. Met ons uitgebreide assortiment bieden we u het gemak van een leverancier die alles op voorraad heeft. We zijn niet gebonden aan bepaalde fabrikanten, we selecteren alleen de beste producten voor u zodat we een totaalpakket van schoonmaakartikelen kunnen leveren. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Vraag gerust om meer informatie.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

Werkbreedte: 33cm
Vermogen zuigmotor: 300W/12V
Vermogen borstelmotor: 150W
Aantal borstels: 2 stuks
Borstel toerental: 420 omw./min.
Borsteldruk: 19,5 kg
Batterijcapaciteit: 25 ah
Batterij levensduur: 45-60 minuten
Schoonwatertank: 10 liter
Vuilwatertank: 11 liter
Gewicht (incl. batterijen): 35 kg

Meegeleverde accessoires

Schijfborstel RA 300 (Ø 17cm)
Batterij (oplader intern)
Zuigmond (incl. zuigrubbers)