Cleanfix R44 180


Cleanfix Eenschijfsmachine R44 180

Cleanfix R44 180 eenschijfsmachineDe Cleanfix R44 180 is een krachtige eenschijfsmachine voor schoonmaken en polijsten. Boenen of oliën, met 180 omwentelingen per minuut laat deze machine uw vloer weer glanzen. Herstel uw parketvloeren of kristalliseer natuurstenen vloeren. Deze bijzonder stabiele machine is een betrouwbare keuze voor uw standaard schoonmaak- en onderhoudswerk. Groveko is specialist in professionele schoonmaakmachines, naast deze Cleanfix R44 machine bieden we u een volledig assortiment professionele schoonmaakartikelen.

Afzuigunit AS 05

Om uw vloer te polijsten is het van belang dat deze stofvrij is, de afzuigunit AS 05 is daarvoor een waardevolle accessoire voor uw R44 180 schrobmachine. Deze zuigt alle stof weg, zodat u daar geen last van hebt bij het polijsten.

Groothandel schoonmaakartikelen

Groveko is uw groothandel voor professionele schoonmaakartikelen. We hebben een uitgebreid assortiment opgebouwd door onze jarenlange praktijkervaring. Daardoor heeft u het gemak van een leverancier die alles op voorraad heeft. Omdat we niet gebonden zijn aan een bepaalde fabrikant zijn we in staat om de beste producten voor u te selecteren en op elkaar af te stemmen. Zo kunnen we u een totaalpakket van schoonmaakartikelen leveren met het voordeel van grootverbruikersprijzen, specifiek afgestemd op wat u nodig heeft. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

Vermogen: 1200 W (230 V)
Borsteltoerental: 180 omw/min
Werkbreedte: 44 cm
Werkhoogte: 33 cm
Kabellengte: 12,5 m
Gewicht (incl. borstel): 34 kg
Geluidsniveau: 58 dBA

Meegeleverde accessoires

Schrobborstel
Betonborstel
Padhouder slijpschijven
Parket-slijpschijf quattro
Schrobtank 12 liter
Vacuüm stofring
Afzuigunit AS 05
Stofzak textiel