R44 190 380 DSS


Cleanfix R44 190 380 Duo Speed Spray eenschijfsmachine

Cleanfix R44 190 380 Duo Speed SprayEen ideale eenschijfsmachine voor het schoonmaken en onderhouden van vloeren is de R44 190 380 Duo Speed Spray van Cleanfix. Deze heeft twee snelheden en een elektrische spray-unit ingebouwd. Met de twee snelheden kunt u hard of zacht boenen op de vloer, met een eenvoudige schakelaar op het handvat van de machine bedient u de spray-unit. Verwijder ingelopen straatvuil of andere verontreiniging in een handomdraai en laat uw vloer blijvend stralen met de Cleanfix Duo Speed Spray.

Actie! Bestel direct in onze shop! >

Verzorg uw vloer met de spray-unit

Voor onderhoud is het bij sommige type vloeren raadzaam om de basislaag goed te verzorgen met een spray. Daarvoor is deze eenschijfsmachine een uitkomst. Wrijf de vloer op met de machine en spray-unit. Op plekken waar de vloer duidelijk vies is, strepen vertoont of dof blijft, even sprayen en direct opwrijven. Zo blijft uw vloer eruitzien als nieuw.

Onze adviseurs staan voor u klaar

Vraag gerust ons advies over welke machine het beste bij uw vloer past. U bent van harte welkom in onze showroom. Of we komen bij u demonstreren hoe de machine werkt, zodat u ter plekke ziet wat de mogelijkheden zijn en wat het resultaat ervan is. Neem contact met ons op, of kom langs in onze showroom in Ede.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

Vermogen: 1200/1500 W
Toerental: 190/380 omw/min
Werkbreedte: 44 cm
Kabellengte: 12,5 m
Gewicht (incl. borstel): 39 kg

Meegeleverde accessoires

Schrobborstel
Padhouder kunststof
Padhouder met foam
Padhouder van rubber
Boenborstel
Shamponeerborstel
Silicium carbid borstel
Sprayapparaat 1 liter
Schrobtank 12 liter
Afzuigring
Afzuigunit AS 05