PowerDisc HS


Cleanfix PowerDisc High Speed 400 eenschijfsmachine

Cleanfix PowerDisc High SpeedDe PowerDisc High Speed 400 is ontworpen voor het reinigen van harde binnenvloeren. Dit Zwitserse topproduct van Cleanfix is zorgvuldig gemaakt. Het resultaat is een efficiënte, stille machine die nauwelijks vibreert. Met 400 omwentelingen per minuut laat deze machine uw vloer binnen een mum van tijd weer glanzen.

Schoonmaken en polijsten

De machine is zowel voor het standaard schoonmaakwerk met reinigingsemulsie en voor hoogglans polijsten met de Superpad. Om uw vloer te polijsten is het van belang dat deze stofvrij is, de afzuigunit AS 05 is daarom een waardevolle accessoire. Die zuigt alle stof weg tijdens het polijsten.

Door de decentrale motor is deze eenschijfsmachine is makkelijk hanteerbaar. Het handvat kunt u traploos verstellen.

Uw partner in schoonmaak

Voor professionele schoonmaak heeft u niet alleen de juiste producten nodig, maar ook het juiste advies, het juiste systeem en de juiste begeleiding. Groveko biedt u dit alles. Een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten en adviseurs met kennis van zaken. We zijn niet gebonden aan een bepaalde fabrikant, daardoor kunnen we u de beste combinatie schoonmaakmiddelen en machines aanbieden. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

Vermogen: 122 W (230 V)
Borsteltoerental: 400 omw/min
Werkbreedte: 44cm
Werkhoogte: 35cm
Gewicht: 30kg
Kabellengte: 12,5m
Padhouder inch/mm: 432/17

Meegeleverde accessoires

PADHOUDER FOAM
PADHOUDER RUBBER
EXTRA GEWICHT 8 KG
SPRAYAPPARAAT 1 LITER
AFZUIGUNIT AS 05
AFZUIGRING 440 MM
STOFZAKKEN AS 05