ICE IF17


ICE IF17 eenschijfsmachine

De ICE IF17 eenschijfsmachine gebruikt een tandwiel aangedreven systeem daticeif17
duurzaamheid garandeert. Het gegoten aluminium borsteldek maakt het de beste in zijn  klasse. Door zijn 1250 Watt motor is de IF17 te gebruiken in de zwaarste applicaties. De ICE IF17 is een no-nonsens machine die sterk is en makkelijk is te bedienen.

Handlehuis onverwoestbaar

Bij transport in auto of aanhanger is het handlehuis van de meeste schrobmachines een zeer kwetsbaar onderdeel. De ICE éénschijfsmachines zijn voorzien van een onverwoestbaar PE handlehuis. Stoten en vallen heeft nauwelijks invloed.

Standaard zeer compleet

De ICE IF17 wordt zéér volledig geleverd: standaard zijn een watertank, een PE schrobborstel voor harde vloeren en een zachte borstel voor tapijt én een padhouder in de doos toegevoegd. U hoeft dus geen losse opties meer te kopen!

ICE IFG6 foamunit

iceif6foam

 

De optionele schuimunit IFG6 is ontworpen op basis van onze verschillende ervaringen door de jaren heen. Deze kan worden gebruikt bij het infoamen van tapijt, siergrind en reliëfvloeren. De variabele luchtdruk aanpassing zorgt voor verschillende vormen van schuimdichtheid.

 

Onze adviseurs helpen u verder

Heeft u vragen? Weet u niet zeker welke machine geschikt is voor uw schoonmaakwerk? Onze adviseurs staan voor u klaar. We verzorgen graag bij u ter plekke een demonstratie. Dan vertellen we u over de gebruiksmogelijkheden en krijgt u instructie over de werking en bediening van de ICE IF17. Ook na aankoop kunt u ons altijd bereiken voor tips en advies. Neem gerust contact met ons op.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegevens

Motorvermogen:  1250W/ 230 Volt
Werkbreedte : 430 millimeter (17″)
Afmetingen:  112x52x35cm
Kabellengte: 15 mtr
Gewicht : 43 kg
Toerental:  150 rpm

Meegeleverde accessoires

  • vloeistoftank 10 ltr
  • schrobborstel hard
  • schrobborstel zacht (tapijt)
  • padhouder 17″