Cleanfix FloorMac


Cleanfix PE 300 Floormac DeLuxe eenschijfsmachine

PE 300 Floormac DeLuxe eenschijfsmachineDe Cleanfix FloorMac DeLuxe is gemaakt voor het reinigen van kleine tot grotere vloeren. Uitermate geschikt voor het schoonmaken en onderhouden van parket, linoleum, tegels en vloerbedekking. De eenschijfsmachine heeft een zeer eenvoudige bediening en is makkelijk hanteerbaar. Met de diverse accessoires kunt u de machine gebruiken voor het schrobben en polijsten van vloeren.

Grondige reiniging door oscillerende beweging van de borstel

De PE 300 FloorMac DeLuxe onderscheidt zich van andere eenschijfsmachines door de oscillerende beweging van de borstel. Dit betekent dat de borstel niet alleen draait, maar ook op hoge snelheid heen en weer beweegt. Daarmee voorkomt u bijvoorbeeld lijnpatronen. En het geeft de gebruiker extra gemak doordat de machine nog minder inspanning vraagt.

Onze adviseurs helpen u verder

Heeft u vragen? Weet u niet zeker welke machine geschikt is voor uw schoonmaakwerk? Onze adviseurs staan voor u klaar. We verzorgen graag bij u ter plekke een demonstratie. Dan vertellen we u over de gebruiksmogelijkheden en krijgt u instructie over de werking en bediening van de Cleanfix Floormac. Ook na aankoop kunt u ons altijd bereiken voor tips en advies. Neem gerust contact met ons op.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

Motor 500W/ 230 Volt
Werkbreedte 330 millimeter
Werkhoogte 250 millimeter
Kabellengte 7,5 meter
Gewicht inclusief padhouder 13 kilogram
Toerental 1100 rpm

Meegeleverde accessoires

0,5 liter vloeistoftankje
doseerknop voor vloeistof
padhouder
boenpad wit 330 mm
microvezelpad 330 mm
1 liter Cleanfix Vloerreiniger
0,5 liter Cleanfix Clean & Polish