Cleanfix PE 145 Scrubbee


PE 145 Scrubbee eenschijfsmachine

PE 145 Scrubbee eenschijfsmachineDeze eenschijfsmachine is ideaal naast de grotere schoonmaakmachines. Met de Cleanfix PE 145 Scrubbee kunt u alles schrobben waar een grote machine niet bij komt. Alle hoeken, nissen, trappen etc. En met de handige telescoopsteel komt u ook makkelijk bij het plafond. De machine is ook goed te gebruiken in vochtige of zelfs natte ruimtes.

Standaard wordt de PE 145 Scrubbee geleverd inclusief snel-lader, accu, nylon borstel en een padhouder met klittenband. Met deze accessoires is de eenschijfsmachine aan te passen voor specifieke schoonmaakklussen. De PE 145 Scrubbee kan ook als handmachine gebruikt worden. Zo reinigt u makkelijk plekken waar u anders niet bij kunt.

Service en onderhoud Cleanfix PE 145

Reinigingsmachines van Cleanfix worden gebruikt in verschillende professionele omgevingen. Voor onderhoud en reparatie kunt u rekenen op onze servicemonteurs. Binnen 24 uur zorgen wij voor het verhelpen van storingen. U kunt bij ons ook onderhoudscontracten afsluiten voor uw nieuwe schoonmaakmachines, zodat u altijd verzekerd bent van werkende apparatuur. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

180 mm borstel
Toerental: 350 t/min.
Accu NiCd: 9.6V / 190Ah
Laadtijd: 1 uur
Werkduur accu: 1,5 uur
Telescoopsteel: 110-137 cm
Gewicht incl. accu: 2,8 kg
Padhouder: 145mm / 6inch

Meegeleverde accessoires

MICROVEZEL PAD
PADS 165 MM ROOD 5 ST
SCHIJF MET KLITTENBAND