ICE IB2000 – UHS


ICE IB2000 Ultra High Speed eenschijfsmachine

De ICE IB2000 Ultra High Speed is perfect voor het reinigen en verdichten van harde vloeren. Door deiceib2000 toplaag van uw vloer te verdichten zorgt u ervoor dat er minder vuil binnendringt. De machine is zeer flexibel in beweging en daardoor makkelijk hanteerbaar. De grote paddiameter van 20″zorgt voor snelle en grote prestaties. Kom gerust eens langs in onze showroom voor advies. Onze adviseurs komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

Oppoetsen van met was behandelde vloeren

De IB2000 is de ultieme ultra highspeedmachine voor het herstellen van alle, met was behandelde vloeren naar zijn oorspronkelijke glans. Deze machine heeft standaard een stofbeheersing (afzuiging) op het motorhuis. In combinatie met de hoogwaardige inductiemotor garandeert ICE een zeer lange levensduur en minder onderhoud dan de DC motoren die gebruikt worden in andere merken highspeed machines. De ICE IB2000 herstelt sneller en geeft een optimaal reinigingsresultaat !

Gecontroleerde paddruk

De paddruk is steeds afleesbaar op de digitale schaal. Hiermee ziet u of de pad verzadigd is en of de weerstand op de vloer nog acceptabel is.

ib2000padpressure

Ingebouwde stofafzuiging

De stofrand rondom het motorhuis en het stoffilter met centrifugale werking zorgen ervoor dat het fijne stof wat vrijkomt bij de werkzaamheden niet gaan ‘zweven’ maar wordt opgenomen en vastgehouden.

ib2000dustcontrol ib2000skirt

 

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegevens

Vermogen: 1500 w – 230V
Toerental: 2000 toeren/min
Werkbreedte: 51 cm
Kabellengte: 15 m
Gewicht (incl. padhouder): 48 kg

Meegeleverde accessoires

Flexibele padhouder
Afzuigring 510 mm