Cleanfix AS 05


Cleanfix AS 05 afzuigunit

Cleanfix AS 05 afzuigunitDe AS 05 afzuigunit is aan te sluiten op bijna alle eenschijfsmachines van Cleanfix. Ideaal voor het afzuigen van stof tijdens schuren, slijpen of polijsten. Naast dat het stof hinderlijk is tijdens de werkzaamheden, is het ook schadelijk voor de gezondheid. Groveko is leverancier van professionele schoonmaakproducten, naast deze afzuigunit bieden we u een volledig assortiment professionele schoonmaakartikelen.

Stof afzuigen

Het is belangrijk dat uw vloer stofvrij is als u deze bewerkt. Sowieso omdat het vervelend is als er overal stof ligt naderhand. Maar het is ook van invloed op bijvoorbeeld polijstwerk. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat de vloer stofvrij is. Stof afzuigen kan heel eenvoudig met de AS 05 afzuigunit van Cleanfix.

Daarbij brengt het stof dat vrijkomt ook gezondheidsrisico’s met zich mee. Zoals kwartsstof, een heel fijn stof dat vrijkomt bij het polijsten van natuursteen. Na veel inademen van hoge concentraties kwartsstof kan dit leiden tot ademhalingsproblemen en erger. Nog meer reden voor het stof afzuigen.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

Vermogen: 1000 w (230 v)
Vacuümonderdruk: 250 cm
Inhoud stofzak: 4,5 l