Fimap Genie 35XS


Fimap Genie 35XS Schrobzuigmachine

Fimap Genie XS schrobzuigmachineDe Fimap Genie 35XS is een mini-schrobzuigmachine welke gevoed wordt door een lithium-ion batterij, die volledig kan worden opgeladen in slechts één uur. Ideaal voor gebruikers die veel korte en doelgerichte schoonmaak bewerkingen uitvoeren in één dag. In combinatie met een tweede reservebatterij is de Fimap Genie 35XS ook voor meer langdurige schoonmaakopdrachten in te zetten. De handige accu en acculader is erg handzaam en is overal te laden, zonder tijd te verspillen.

Actie! Bestel direct in onze shop! >

De Fimap Genie 35XS is de revolutionaire schrobmachine die geschikt is voor comfortabel en makkelijk schoonmaken in kleine ruimtes met véél obstakels. Hij wordt aangedreven door een lithium-ion-accu waarmee hij op één dag vele korte, doelgerichte schoonmaakacties kan uitvoeren. De Genie 35XS is ook ideaal voor het gebruik in bars, hotels, ziekenhuizen, rusthuizen en zelfs voor het gebruik in kantoren tijdens werkuren of in winkels terwijl ze nog open zijn. Bekijk ook eens de andere schoonmaakmachines van Fimap, zoals de Fimap MXR opzit schrobmachine.

De Genie 35XS is een kleine lichtgewicht schrobmachine, die u overal en altijd kunt gebruiken. Een ander voordeel van de Fimap Genie 35XS is dat de vloer na één gang droog en veilig te betreden is, zonder risico op uitglijden.

Oók bij achteruitbewegen een droge vloer!

Dankzij de compacte afmetingen van de Fimap Genie XS35 schrobmachine, is geen ruimte te klein om te worden geschrobd. Deze schoonmaakmachine is perfect voor restaurants, dankzij het effectief en moeiteloos reinigen onder tafels en stoelen, maar ook omdat de machine schrobt en droogt in één werkgang ook bij het achteruitrijden. De zuigmond zorgt voor een uitstekende droging zelfs bij het schoonmaken van vette vervuiling die vaak worden aangetroffen op de vloeren van een professionele grootkeuken of restaurant. Te verkrijgen met borstel of padhouder voor pads.

fimap genie 35xs in gebruik

Lichtgewicht!

Met een frame en een basis van aluminium is de Fimap Genie 35XS zowel stevig als licht, waardoor hij eenvoudiger te bedienen en te verplaatsen is door de gebruiker. U kunt hem zelfs eenvoudig de trap op en af tillen in gebouwen zonder lift.

EcoMode

Het EcoMode-hulpmiddel is ideaal voor dagelijkse reiniging, deze tool zorgt voor perfecte hygiëne zonder verspilling van energie! Met één druk op de knop optimaliseert u het verbruik van schoonmaakmiddel en energie, vergroot u de autonome werktijd en vermindert u het geluidsniveau. Zo kunt u op elk moment van de dag schoonmaken zonder iemand te storen.

Lithium-Ion batterij

De batterijen zijn uitstekend en van hoge kwaliteit. Er is geen zelfontlading wat betekent dat de Genie XS altijd klaar staat wanneer hij nodig is. U kunt de batterij opladen wanneer u maar wilt. Elke keer volledig opladen is niet nodig. Constant vermogen gedurende de gehele reiniging is daarom gewaarborgd.

Onderhoud en transport

De Fimap Genie 35XS is snel uit elkaar te halen, zodat zelfs een onervaren gebruiker de machine kan schoonmaken in een zeer korte tijd. De tanks kunnen moeiteloos zonder gereedschap worden lost gekoppeld. Vullen van de schoonwatertank en schoonmaken van de vuilwatertank kost bijna geen tijd, net zoals het schoonmaken van de vuilfilter, de zuigslang en de zuigmond. Met materialen zoals aluminium voor het chassis is de Genie 35XS zowel robuust als lichtgewicht. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker zo min mogelijk word belast tijdens het gebruiken. Eenmaal ingeklapt kan de Genie 35XS heel makkelijk worden opgepakt dankzij het handvat aan het bedieningspaneel, een paar grote wielen laten de machine voortbewegen als een trolley.

Bestel de Fimap Genie 35XS schrobmachine online in onze shop:

 

Bestel online
Meer informatie

 

Technische gegvens

Gebruik: Professioneel
Productiviteit: 100-900 m2/u
Schrobbreedte: 28 cm
Zuigbreedte: 32,5 cm
Aantal borstels: 1 disk borstel of pad
Krachtbron: Verwisselbare lithium-ion batt
Schoonwater tank: 3 liter
Vuilwatertank: 4 liter
Afmetingen: 55,5 x 105 x 37,5 cm