Duplex 280i DC


Duplex 280i DC vloerreiniger (snoerloos)

Duplex 280i DC

De Duplex 280i DC is een unieke en compacte vloerreiniger die volledig snoerloos opereert. De Duplex 280i DC maakt gebruik van een Li-ion batterij die zorgt voor minimaal één uur schrobkracht. Ideaal voor het reinigen van smalle en kleine ruimtes waar weinig tot geen netstroom aanwezig is. Denk aan het reinigen van vliegtuigvloeren, vloeren in treincoupés, autobussen en liften. De Duplex 280i DC is ook zeer efficiënt in bijvoorbeeld hotels, omdat deze draadloze vloerreiniger makkelijk meegenomen kan worden op de werkwagen.

Zoekt u een flexibele, lichtgewicht en makkelijk te gebruiken snoerloze vloerreiniger? Dan biedt de Duplex 280i DC vloerreiniger dé oplossing. Bekijk ook eens de andere Duplex vloerreinigers.

Effectief op verschillende vloeroppervlakken

Naast flexibel en compact is de 280i DC vloerreiniger van Duplex ook zeer effectief op verschillende soorten vloeren. Van harde vloeren (steen, siergrind, tegels, beton, natuursteen) tot zachte ondergronden (tapijt, schoonloopmatten en karpetten) blijft het reinigingsresultaat optimaal.

Bij deze Duplex vloerreiniger is ook zorgvuldig nagedacht over de efficiëntie in gebruik en het ergonomische design. Dit heeft geleid tot een vloerreiniger die optimaal gebruik maakt van zo weinig mogelijk water en schoonmaakmiddel én voor de schoonmaakprofessional ook nog eens prettig te gebruiken is.

Unieke eigenschappen van de Duplex 280i DC snoerloze vloerreiniger

De 280i DC vloerreiniger van Duplex heeft een aantal unieke kenmerken, zoals:

  • De Li-ion batterij met gebruiksduur van 1 uur.
  • Een start-stop hendel voor extra veiligheid.
  • Slimme schrobborstels, die ook makkelijk de lambrisering en hoeken kunnen schoonmaken.
  • Een eenvoudig systeem voor het verwisselen van schrobborstels.
  • Het dual schrobsysteem, waarbij de twee borstels tegen elkaar indraaien.
  • De mogelijkheid om te kiezen tussen twee verschillende standen: de ‘prewash stand’ en de ‘grondige reiniging’.

Voor de Duplex 280i DC vloerreiniger zijn verschillende soorten borstels verkrijgbaar voor verschillende soorten ondergronden. De grijze borstels die worden meegeleverd zijn geschikt voor alle soorten vloeroppervlak.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van deze unieke en multifunctionele Duplex vloerreiniger.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegevens

Breedte 280 mm
Schrobbreedte 224 mm
Inhoud schoonwatertank 2 ltr
Borsteldruk 200 gram/cm2
Theoretische capaciteit 200-500 m2/uur
Leeg gewicht 12 kg
Werkduur 1,15 uur (maximaal) met één Li-ion batterij
Oplaadtijd batterij 2,5 uur