ROBO 40


Cleanfix Schrobzuigmachine ROBO 40

Cleanfix schrobzuigmachine ROBO-40sDe ROBO 40 vindt zijn eigen weg. De schoonmaakrobot schrobt automatisch een vloeroppervlak van 1200 m2. Zonder dat er mensen aan te pas komen. Het enige wat die doen is de robot opladen en voorzien van water met reinigingsmiddel.

De ROBO 40 vertegenwoordigt de meest geavanceerde automatische schoonmaaktechnologie ter wereld. De reinigingseenheid bestaat uit twee contra-roterende cilinderborstels en een efficiënt afzuigsysteem. Er zijn drie manieren in te stellen waarop de robo 40 zich door een ruimte kan verplaatsen. Daarmee wordt elk oppervlak optimaal en efficiënt gereinigd.

Automatische schoonmaakmachine door CURONA

Deze volautomatische schrobzuigmachine ROBO 40 is uitgerust met een CURONA (Customizable Robot Navigation) navigatiesysteem. Dit zijn de ogen en hersenen van de ROBO 40. Met acht ultrasonische sensoren en vier infrarood sensoren registreren de omgeving en geven de informatie door aan het navigatiesysteem. Met deze informatie wordt het te reinigen oppervlak door de software berekend en vastgelegd.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

Opgenomen vermogen 400 W
Zuigvermogen 100-200 W
Borsteldruk 17 kg
Reinigingssnelheid 0.4 m/sec
Laadtijd batterijen 3 uur
Autonomie (max.) 6 uur
Batterij-capaciteit 24V/58Ah
Schrobprestatie 1200 m2
CURONA navigatiesysteem 64 MB Ram
Werkbreedte borstel 40 cm
Zuigbreedte 50 cm
Schoonwatertank 28 liter
Vuilwatertank 31 liter
Gewicht incl. batterijen 105 kg

Meegeleverde accessoires

Steekwagen voor transport
Laadapparaat TC1 LT
2 x Batterijen 24V/58 Ah