RA 900 B Sauber


Cleanfix Schrobzuigmachine RA 900 B Sauber

Cleanfix schrobzuigmachines RA 900 SauberMet de schrobzuigmachine RA 900 B Sauber reinigt u grote vloeren met een snelheid tot wel 7200m2 per uur. Deze uiterst comfortabele machine is van Zwitserse topkwaliteit, zij staan bekend om hun efficiënte design. Bij deze schrobzuigmachine is dat zichtbaar als het op wendbaarheid en snelheid aankomt. Efficiënt schoonmaken tot aan de randen en om obstakels heen, maar wel 50% sneller dan met een ‘gewone’ schrobzuigmachine.

Bij de keuze voor een schrobzuigmachine zijn veel verschillende aspecten van belang. De RA 900 B is duidelijk geschikt voor grote oppervlakken. De 800 B verschilt van deze machine doordat die iets langzamer is, maar daarmee ook wat smaller en minder zwaar (en nog steeds een schrobprestatie van wel 6400m2).

Lease uw schrobzuigmachine

U kunt de RA 900 bij ons leasen zodat u uw werkkapitaal vrijhoudt. We willen met Groveko Lease professioneel schoonmaken mogelijk maken voor iedereen. We vinden het namelijk belangrijk dat uw werkomgeving schoon en hygiënisch blijft. Daarvoor zijn professionele schoonmaakmachines en reinigingsmiddelen nodig. Leasecontracten duren standaard 36 maanden, maar in overleg is een andere termijn ook mogelijk.

Groothandel professionele schoonmaakproducten

Groveko is uw groothandel voor professionele schoonmaakproducten. We hebben een uitgebreid assortiment opgebouwd op basis van jarenlange ervaring. U bent hiermee voorzien van een volledig aanbod, inclusief advies over de juiste productcombinatie voor uw situatie. Bovenop dat alles verzorgen onze servicemonteurs het onderhoud van uw schoonmaakmachine. En bij eventuele storingen zorgen ze dat u binnen 24 uur weer kunt schoonmaken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

TOTAAL VERMOGEN 2150 WATT
VACUMVERMOGEN 1600 MBAR
SCHOONWATERTANK 130 LITER
VUILWATERTANK 135 LITER
ZUIGBREEDTE 105 CM
WERKBREEDTE 86 CM
BORSTELDIAMETER 2 X 38 CM
DRAAICIRKEL 185 CM
GEWICHT INCL. BATTERIJEN 410 KG
CAPACITEIT BATTERIJEN 24 V DC 240 AH
AUTONOMIE 4 UUR
SCHROBPRESTATIE 4000 M2/UUR
AFMETINGEN (L/B/H) 172/72/132 CM

Meegeleverde accessoires

2 X SCHROBBORSTELS
ZUIGMOND 100 CM, PARABOLISCH