ICE ID8B rugstofzuiger (Li-ion)


ICE ID8B rugstofzuiger (Li-ion)

id8b

De ID8B en ID8C rugstofzuigers zijn ergonomisch ontworpen voor speciale reinigingsbehoeften. Denk hierbij aan applicaties waarbij géén lichtnet aanwezig is zoals in trappenhuizen of bordessen.

Snoerloos stofzuigen met de ICE ID8B

De machine is voorzien van 2 Li-Ion batterijen waardoor ruim 80 minuten gewerkt kan worden na wisseling van de batterij. Zéér goed in te zetten bij het stofzuigen vanuit hoogwerkers of vanaf ladders. Ook daar waar snoeren hinderlijk zijn of een belemmering vormen tijdens de werkzaamheden zet u de ICE ID8B in!

Standaard HEPA filter

Het HEPA-filter is standaard. De draaibare zuigslang maakt het gebruik door beide handen mogelijk. Door het ergonomisch ontwerp zijn de ID8B en ID8C erg licht en eenvoudig in gebruik. ID8B ’s Lithium-Ion batterij zorgt voor een maximaal gebruik en is dus erg efficient. Door middel van de batterijcapaciteit indicator kan de gebruiker in één oog opslag zien hoelang hij nog met de batterij kan werken. Oplaadtijd is 2,5 uur per batterij en de werktijd is maximaal 40 minuten per batterij.

Speciale aandacht is besteed aan gebruikersgemak, comfort en veiligheid met een ergonomisch ontworpen, comfortabel harnassysteem, een zo laag mogelijk gewicht en laag geluidsniveau.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegevens

Motorvermogen:  300 W
Voltage: 36V Ac50/60hz
Luchtverplaatsing:  40 L/Sec
Mw/Wk:  1300 Mm
Capaciteit 6 ltr
Werktijd: 80 minuten met accu’s.
Gewicht 6,7 Kg
Afmeting 440 X 360 X 215 Mm

Toebehoren en uitvoering

  • 2-delige RVS zuigbuis 35mm
  • Zuigslang 2,2 mtr
  • Omschakelbare zuigmond
  • Kleine hulpstukken
  • Stoffilter
  • Stofzakken (papier/fleece combi)