Numatic NRU 1500


Numatic NuSpeed Ultra NRU 1500

Numatic NuSpeed Ultra NRU 1500De NuSpeedUltra High Speed eenschijfsmachine is uniek in vele opzichten; een polijstmachine die zich tijdens het gebruik automatisch aanpast aan verschillende loeromstandigheden en die gemakkelijk bestuurbaar blijft in de meest moeilijke omgevingen. Als u een vloer met ultieme hoogglans of zelfs wet look zoekt, dan heeft u in de NSU de juiste machine gevonden.

De Numatic Ultraflo heeft de unieke automatisch zwevende padhouder, die een consistente wrijving tussen vloer en pad teweegbrengt. Omdat meer vermogen en schijfdruk worden toegepast, stijgt de vloertemperatuur aanmerkelijk, waardoor u aanzienlijk betere boenresultaten behaalt.

De perfecte eenschijfsmachine voor drukke omgevingen

Deze machine is uitermate geschikt voor drukke omgevingen, daar de machine zich zeer gemakkelijk laat bedienen. Hierdoor kunt u de machine moeiteloos gebruiken op de minst toegankelijke plaatsen. De steelstofzuiger laat zich makkelijk plaatsen, waarmee een uitzonderlijke combinatie van boenen en zuigen ontstaat: twee klussen tegelijkertijd uitvoeren, dat is nog eens kostenbesparend schoonmaken.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

motor 1500w
deck 450 mm
borstel 400 mm
voltage 230v ac 50hz
toeren 1500tpm
bereik 32m
gewicht 32 kg
afmeting 1150 x 660 x 460 mm