Numatic NTD750-2


Numatic Industriestofzuiger NTD750-2

Numatic Industriestofzuiger NTD750-2Het hele ontwerpconcept, de constructie en de prestaties van de NTD-750 zijn gericht op het produceren van een standaard industrile stofzuiger (geen vloeistof) die zeer betrouwbare prestaties biedt voor alle normale industrile toepassingen. Of dit nu het schoonmaken van een boiler is, of vloeronderhoud, machineonderhoud, reinigen op hoogte, metaalwerk, verwijderen van vuil, stof of andere resten, de NTD-750 neemt het allemaal moeiteloos mee.

De exclusieve motorkop van structofoam biedt plaats aan twee Twinflo-bypassmotoren die uitzonderlijk krachtig zijn. De machine is voorzien van het Nucable-snoersysteem, dat gemakkelijk te vervangen is in geval van beschadiging. Twee grote standaardfilters (rood primair en wit secundair) garanderen dat wat de container binnengaat, daar ook blijft. Dit uiteraard in combinatie met de zeer grote papieren Microflo-stofzakken.

De standaardcontainer is geheel van staal met Nutex coating, een speciaal ontwikkelde epoxyhars die bijzonder slijtvast is met een lange levensduur. De afneembare ketel is bevestigd op het volledig stalen onderstel met grote, stabiele wielen. De 38mm accessoirekit wordt standaard meegeleverd.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

Motor 2400 W
Voltage 230v Ac50/60hz
Luchtverplaatsing 80 L/Sec
Mw/Wk 2500 Mm
Nat 35l
Bereik 26,8 M
Gewicht 22,8 Kg
Afmeting 510 X 510 X 960 Mm