Kärcher BR 30/4C


Kärcher BR30/4C Schrobzuigmachine

b304c

Voor de kleine oppervlakken! De nieuwe BR 30/4 C Adv schrob-/zuigmachine van Kärcher biedt een oplossing voor de problemen en veiligheidsrisico’s verbonden aan het dweilen van vloeren op openbare plaatsen. De BR 30/4 C Adv is even gebruiksvriendelijk als een staande stofzuiger en reinigt en droogt vloeren grondig in één beweging. Het apparaat kan ook worden gebruikt voor dieptereiniging. De BR 30/4 C Adv is een sneller, gemakkelijker, meer hygiënisch en veiliger alternatief voor operatoren en het publiek dan dweilen. De vloer is meteen droog, veilig en begaanbaar. De BR 30/4 C Adv is veilig en hygiënisch voor operatoren. De schoon- en vuilwaterreservoirs van vier liter zijn volledig afneembaar en kunnen eenvoudig worden gereinigd en bijgevuld. De walsborstel en zuigbalken kunnen zonder gereedschap worden vervangen. De uitzonderlijk lage reinigingskop (slechts 7 cm) maken eenvoudige reiniging onder meubels mogelijk. De afzuiging kan worden uitgeschakeld zodat in een eerste fase de reinigingsmiddelen kunnen worden aangebracht voor een grondige reiniging.

Sneldraaiende walsborstel

Voor een tienmaal hogere borsteldruk dan bij handmatige reiniging. De walsborstel reinigt ook oppervlakken met structuur of voegen en is dus geschikt voor vloeren met voeg of anti-slipvloeren. De wals zorgt ervoor dat het apparaat automatisch vooruitrijdt. Het hoeft dus niet te worden geduwd.

Advies en onderhoud

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw schrobzuigmachine dag en nacht klaarstaat? Wij verzorgen voor u het onderhoud van uw schrobzuigmachine, zodat u altijd kunt vertrouwen op werkende apparatuur. We verhelpen storingen binnen 24 uur. Ook voor onderhoud kunt u rekenen op onze monteurs. Als u advies wilt over de keuze voor een schrobzuigmachine, of voor bijpassende reinigingsmiddelen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Zwolle, Goirle of Ede.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegevens

Vermogen:  820/230V
Vacuümvermogen: 21,5 kPa
Schoonwatertank: 4 liter
Vuilwatertank: 4 liter
Zuigbreedte: 30 cm
Werkbreedte: 30 cm
Borsteldruk:  100gr/cm2
Borstelbreedte:  30 cm
Gewicht: 12,5 kg
Afmetingen lxbxh:  39x33x118 cm
Capaciteit: 200 m2/uur