Kärcher KM90/60 R BP Pack


Kärcher KM90/60R BP pack veegzuigmachine

km90

De nieuwe KM 90/60 R Bp Adv zitveegmachine maakt indruk met de goede wendbaarheid, eenvoudige bediening en het perfecte rijcomfort. De emissievrije veegmachine met batterijaandrijving is robuust en compact, heeft een praktisch pick-up-gebied en is ideaal voor lange perioden van ononderbroken gebruik. Nu we het toch over ononderbroken gebruik hebben: de machine is uitgerust met het unieke, volledig automatische en bijzonder doeltreffende Tact-filterreinigingssysteem voor constant stofvrij werken. Andere kenmerken zijn de Home Base-bevestigingsset. Het gebruiksvriendelijke Easy Operation-concept rondt het profiel van deze milieuvriendelijke zitveegmachine voor binnen- en buitenreiniging indrukwekkend af. De batterij en oplader moeten apart worden besteld.Kies de ideale opties om de kleine 7100 opzit-schrobzuigmachine aan uw omgeving aan te passen.

Robuuste, compacte bouwwijze met pick-up-oppervlak

Veeg-/zuigmachine KM 90/60 R Bp Adv: Robuuste, compacte bouwwijze met pick-up-oppervlak

Voor een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. Veilig en wendbaar. Extra benodigdheden zoals reservejerrycans of handmatige reinigingsapparaten kunnen veilig worden bevestigd en meegenomen.

Tact: de volautomatische en permanente filterreiniging

Veeg-/zuigmachine KM 90/60 R Bp Adv: Tact: de volautomatische en permanente filterreiniging

Bijzonder doeltreffende filterreiniging voor constant stofvrij werken. Compacte filtermaat met lange levensduur. Gemakkelijk toegankelijk filter.

 

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

Aandrijving Gelijkstroommotor
Aandrijving – vermogen (W) 1200
Max. oppervlakteprestatie (m²/u) 5400
Werkbreedte (mm) 615
Werkbreedte met 1 zijbezem (mm) 900
Werkbreedte met 2 zijbezems (mm) 1150
Vuilreservoir (l) 60
Stijgingspercentage (%) 12
Werksnelheid (km/u) 6
Gewicht (kg) 225
Afmetingen (l x b x h) (mm) 1635 x 980 x 1260

Meegeleverde accessoires