Kärcher BDS 51/ 180 C Adv


Kärcher BDS 51/180C Adv éénschijfsmachine

Zeer comfortabele end krachtige éénschijfsmachine met onderhoudsvrije planeetwieloverbrenging en eenbds51180 grotere werkbreedte voor een zeer grote oppervlakteprestatie

Stabiel en ergonomisch

Met zijn twee stabiele aluminium geleidestangen is de éénschijfsmachine BDS 51/180 C Adv perfect uitgebalanceerd. Dit toestel is het meest geschikt voor een grondige reiniging van harde en elastische vloeren en textieloppervlakken. Dankzij zijn grote werkbreedte van 508 mm is deze machine ook inzetbaar op grote oppervlakken.

Krachtige aandrijving

De onderhoudsvrije planeetwieloverbreninging en de krachtige 1400 W-motor zijn perfect op de werkbreedte afgesteld. De optionele tank, die de borsteldruk ondersteunt zonder het draaggewicht negatief te beïnvloeden, kan zeer eenvoudig worden afgenomen om te vullen. De korte aansluitkabel en de verlengkabel zorgen ervoor dat de kabel eenvoudig kan worden uitgetrokken. (de kabel is in de levering inbegrepen.)

Sterke kenmerken

Schrob-/zuigmachine BDS 51/180 C Adv: Optioneel reservoir op de motorbehuizing

Optioneel reservoir op de motorbehuizing. Centrale gewichtsverdeling voor een hogere borsteldruk terwijl het gewicht om te dragen toch beperkt blijft. Zeer goede toegankelijkheid en binnen een paar seconden afneembaar met één enkele beweging. Kan comfortabel onder de kraan wordengevuld. Met niveau-indicatie (permanente waterpeilcontrole).

Handgreep volledig omklapbaar

Schrob-/zuigmachine BDS 51/180 C Adv: Handgreep volledig omklapbaar

Machine heeft aanzienlijk minder ruimte nodig bij het opbergen. Compacte afmetingen – ideaal voor transport, bv. in de auto. Stabiele uitvoering met ovale aluminium buizen en brede handgreep voor goede krachtoverbrenging en ontspannen werken.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegevens

Werkbreedte (mm) 508
Werkhoogte (mm) 90
Werkbreedte borstel (mm) 508
Max. vermogen (W) 1000
Borsteldruk (g/cm²) 25
Borsteltoerental (Omw/min) 180
Toerental (Omw/min) 180
Kabellengte (m) 15
Geluidsniveau (dB/A) 65
Frequentie (Hz) 50
Stroomsoort (V) 220 – 240
Gewicht (kg) 45
Afmetingen (l x b x h) (mm) 700 x 510 x 1180

Standaard toebehoren en uitvoering

  • Borstel PPL of padhouder
  • Watertank optioneel