ICE IE410


ICE IE410 tapijtreiniger

ICE IE410 tapijtreinigerDe ICE IE410 tapijtreiniger is een reinigingsmachine die compleet in alle gemakken is voorzien. Speciaal voor een grondige diepte reiniging van het tapijt is de ICE IE410 tapijtreiniger uw geschikte partner. Vanwege zijn drie-in-één functionaliteit is hij gemaakt om te sprayen, te schrobben en te zuigen. Als aanvulling zorgen de unieke roterende borstels zorgen voor een nog beter reinigingsresultaat. Het intensieve reinigingsvermogen van de ICE IE410 tapijtreiniger verlengt als het ware de levensduur van uw zachte vloer, waardoor u aanzienlijk kunt besparen in de kosten.

De zelfstandige ICE IE410 tapijtreiniger voor optimale reiniging

De gebruiksvriendelijkheid van de ICE IE410 tapijtreiniger is zo groot, dat het lijkt alsof hij uit zichzelf te werk gaat. Deze tapijtreiniger is dan ook zeer geliefd onder de professionele schoonmakers. Naast zijn bijna zelfstandige werking, draagt het design bij aan een zo efficiënt mogelijke manier van tapijtreiniging. Zo is het watervolume bijvoorbeeld gemakkelijk in de gaten te houden door het transparante deksel van de vuilwatertank. De achterwielen zijn extra groot gemaakt voor de stabiliteit en wendbaarheid van de ICE IE410 tapijtreiniger. Daarnaast wordt er standaard een aluminium mondstuk bijgeleverd voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken, zoals hoeken en trappen.

De belangrijkste eigenschappen van de ICE IE410 tapijtreiniger zijn:

– De speciale drie-in-één functionaliteit die sprayen, schrobben en zuigen alle drie mogelijk maakt.
– De unieke roterende borstels die worden aangedreven door een krachtige borstelmotor, voor een extra grondige reiniging.
– Standaard hulpstukken voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken zoals trappen en hoeken.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegevens

Totaalvermogen 1680 Watt/220 V
Watertank capaciteit 38 L
Vuilwatertank capaciteit 30 L
Waterheffing 120 inch
Luchtstroom 95 CFM
Schoonwater pompdruk 100 P>S>I>
Werkbreedte 41 cm
Borstel motor 150?1400 W/RPM
Gewicht 43 kg
Kabellengte 15 meter
Afmetingen 93 x 41 x 90 cm

Meegeleverde accessoires

  • 7.5m slang
  • Aluminium handtool
  • Toolkist