ICE I20 Compact


ICE I20 Compact schrobzuigmachine

De ICE I20 Compact is de compacte borstel-aangedreven versie van 50cm.
Een schrobzuigmachine die aangedreven isi20 Compact (2) op batterijen. Hij is bijzonder vanwege zijn bescheiden maten maar flinke tankinhoud van 50L! De onderhoudsvrije batterijen van 80Ah maken een werkduur mogelijk van ruim 2,25 uur. Elke vloer, van poreuze tot waterdichte vloeren, is optimaal schoon te maken vanwege de in te stellen borsteldrukniveaus. Daarnaast is het bedieningspaneel gemakkelijk te bedienen en heeft een eenvoudig af te lezen display. Al deze doordachte producteigenschappen maken schoonmaken met de ICE I20 Compact schrobzuigmachine tot een bijzondere belevenis.

Actie! Bestel direct in onze shop! >

ICE I20 Compact schrobzuigmachine snel en gemakkelijk

De ICE I20 Compact is een borstel aangedreven schrobzuigmachine. Dat wil zeggen dat de motor boven de borstel is geplaats en de schrobzuigmachine zich verplaatst vanuit een trekkende beweging vanuit de borstel. De gebogen zuigmond van de ICE I20 Compactmschrobzuigmachine is van zeer goede kwaliteit en de wisserbladen zijn snel en gemakkelijk zonder gereedschap te vervangen. Dit bespaart u uiteraard een hoop kostbare tijd, waardoor u meer tijd overhoud voor uw primaire taak. Het compacte design van deze schrobzuigmachine maakt dat hij flexibel en makkelijk te besturen is. In het ontwerp van deze schrobzuigmachine is eveneens nagedacht over de ergonomie van het design, waardoor schoonmaken nog nooit zo efficiënt en gemakkelijk is geweest. Het ergonomische ontwerp sluit namelijk perfect aan op uw schoonmaakhouding, zodat u in één keer door kunt gaan met reinigen.

De ICE I20 Compact schrobzuigmachine voor een groot bereik

De uitzonderlijke tankinhoud van 50L vergroot de efficiëntie van uw werk aanzienlijk. De ICE I20 Compact schrobzuigmachine is om die reden een zeer goede investering als u kleine tot middelgrote oppervlakken moet gaan reinigen. Daarnaast gaat de zuigmotor pas uit nadat de schrobzuigmachine is uitgeschakeld, zodat u echt elke plek op de vloer droog achterlaat. Het maximale bereik van de schoonmaakmachine is een oppervlak van 2000 m2 per uur, waardoor de ICE I20 Compact schrobzuigmachine zeer geschikt is voor de middelgrote ruimtes, zoals sportzalen, entree hallen en foyers.

De belangrijkste eigenschappen van de ICE I20 Compact schrobzuigmachine zijn:

Dat hij borstel aangedreven is daardoor extra druk op de borstel heeft. De ruime en uitzonderlijke 50L watertank, voor langdurig en aaneengesloten gebruik. De verschillende in te stellen borsteldrukniveaus voor verschillende soorten ondergronden. De eenvoudig te vervangen wisserbladen, voor besparing van kostbare tijd.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

Schrobbreedte 500 mm
Zuigmondbreedte 762 mm
Borstelsnelheid 200 tpm Power 24V/1.050W
Borsteldruk 30-45 kg
Schoonwatertank 50 liter
Vuilwatertank 50 liter
Capaciteit 2000 m2/uur
Afmetingen (mm) 1350x1090x780
Batterijen 2x12V/80 Ah Batterijduur 2,25 uur
Ingebouwde lader Ja
Gewicht zonder batterijen 103 kg
Gewicht met batterijen 163 kg
Geluidsniveau 68 dB(A)

Meegeleverde accessoires

2 × 12 V , 80 AH  AGM Batterijen (onderhoudsvrij)
24V/11A Acculader (inbouw)
Padhouder 20” inch
Schrobborstel standaard, 20” inch