ICE I18E


ICE I18E schrobmachines

ICE I18E schrobzuigmachineDe ICE I18E schrobmachine is een zeer efficiënte schoonmaakmachine. Deze handzame achterloop schrobzuigmachine is zeer geschikt voor kleinere oppervlaktes en vollere ruimtes. Vanwege zijn compacte vormgeving en zijn eenvoudige gebruik kan de ICE I18E schrobmachine overal bij. Hij kan met gemak in één uur een oppervlakte van 1200 m2 kan reinigen. Dit is vergelijkbaar met de oppervlakte van bijvoorbeeld een olympisch zwembad van 50 bij 25 meter. Vanwege dit grote bereik is de ICE I18E schrobzuigmachine zeer kostenbesparend, omdat hetzelfde werk nu veel efficiënter gedaan kan worden. De kwalitatief hoogwaardige onderdelen, zoals de zuigmond en de borstel- en zuigmotor, zijn zowel duurzaam als betrouwbaar. U bent dus verzekerd van langdurig efficiënt schoonmaken.

Actie! Bestel direct in onze shop! >

ICE I18E schrobmachines zijn revolutionair en praktisch

Het revolutionair ontwerp is onlosmakelijk verbonden met het praktische gebruik van de ICE I18E schrobzuigmachine. Het ontwerp is namelijk zo gemaakt dat het ergonomisch in gebruik is en u zonder moeite uw schoonmaaktaak kunt volbrengen. De verschillende componenten van de ICE I18E schrobmachines, zoals de brede borstelmond en de gebogen zuigrubber aan de achterkant, zorgen verder voor een schoon en droog oppervlak. Daarnaast maakt de ICE I18E schrobzuigmachine weinig geluid, vanwege zijn speciale geluiddempingstechniek.

De belangrijkste eigenschappen van de ICE I18E schrobmachines zijn:

– Het grote werkvermogen van het reinigen van 1200 m² oppervlak per uur.
– Het ergonomische gebruikersgemak en de besparing van arbeidskosten, vanwege efficiënt reinigen.
– Een kabellengte van 25 meter voor lichtnetaansluiting.

Schrobmachine Lease

De ICE schrobmachine kunt u ook leasen. Lees hier alles over onze leasemogelijkheden. Of neem contact op met één van onze adviseurs.

Prijs opvragen Meer informatie

 

Technische gegvens

Schrobbreedte 450 mm
Zuigmondbreedte 762 mm
Borstelsnelheid 140 tpm
Borstelmotor 230-240V
Borsteldruk 20 kg
Zuigmotor 24V/370 Watt
Schoonwatertank 35 liter
Vuilwatertank 45 liter
Capaciteit 2.000 m2/uur
Afmetingen (mm) 1160x1020x520
Gewicht 63 kg
Kabellengte 25 meter
Geluidsniveau 68 dB(A)

Meegeleverde accessoires

Padhouder 18” inch
Schrobborstel standaard, 18” inch
Veiligheidssnoer 25 meter