Fimap FSR


Fimap FSR opzit veegmachine

De Fimap FSR is een veelzijdige opzit veegmachine die ontworpen is om vloeren tot ruim 8000 vierkante meter schoon te vegen. De voordelen van de Fimap FSR zijn dat hij milieuvriendelijk is in aanschaf en zuinig is in gebruik. Daarnaast is de veegmachine van Fimap ook nog eens erg productief. De twee borstels samen zorgen voor een werkbreedte van 1 meter en de vuilvergaarbak is goed voor 65 liter afval. De batterij-versie van de Fitmap FSR is in staat om vier uur achter elkaar te vegen. Het lage geluidsniveau maakt de veegmachine erg geschikt voor binnen werkzaamheden. De Fimap FSR veegmachine is zelfs in te zetten op vloerbedekking en tapijt.

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal

In het ontwerp van de Fimap FSR staat gebruiksvriendelijkheid centraal. Het stuurwiel is geïnspireerd door de auto industrie en maakt het rijden op de veegmachine erg gemakkelijk en comfortabel. Het zichtveld tijdens het werken op de veegmachine is daarnaast uitstekend, zo mist u geen elk vuiltje op de grond. De vuilvergaarbak is heel eenvoudig te verwijderen en te legen, net als de centrale borstel van de veegmachine.

Fimap FSR is energiebesparend

Naast de gebruiksvriendelijkheid van de Fimap FSR is de veegmachine ook nog eens energiebesparend. Dankzij het start/stop systeem wordt ongeveer 45% van de energie bespaard. Dit systeem zorgt ervoor dat de veegmachine de watertoevoer direct stopt op het moment dat de veegmachine stil staat. Op deze manier gaat er zo min mogelijk water verloren. Naast energiebesparend is de Fimap FSR ook milieuvriendelijk, want ongeveer 95% van de onderdelen van de veegmachine is volledig herbruikbaar en recyclebaar.

Als u kiest voor de Fimap FSR veegmachine, dan kiest u voor een duurzame en zeer handzame schoonmaakmachine voor de professionele schoonmaker. Vraag onze adviseurs gerust om meer informatie over de FSR veegmachine van Fimap.

Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

Schoonmaakcapaciteit: 8000 m2
Werkbreedte (2 borstels): 100 cm
Zuigmondbreedte: 45 cm
Aantal borstels: 2
Diameter borstel: 40 cm
Stroomvoorziening: Batterij (24 Volt)
Vuilvergaarbak legen: handmatig
Vuilvergaarbak: 65 liter
Filteroppervlakte: 3,2 m
Afmetingen: 145 x 100 x 84 cm