Cleanfix borstelzuiger BS 460


Cleanfix tapijt borstelzuiger BS 460

Cleanfix Borstelzuiger BS 350Deze BS 460 tapijt borstelzuiger van Cleanfix is tegelijkertijd krachtig als handzaam. Deze steelstofzuiger verwijderd stof en vuil grondig uit uw tapijt of vloerbedekking. De borstelstofzuiger werkt effectiever voor tapijt en vloerbedekking in vergelijking met de klassieke stofzuiger. De roterende borstels zorgen voor een extra dieptereiniging. Hierdoor bent u vrij en flexibel om ook elk hoekje van de vloerbedekking grondig te reinigen.

De meerwaarde van de BS 460 borstelzuiger

Borstelzuigers zijn geen gewone stofzuigers. De BS 460 Cleanfix draagt bij aan de levensduur van uw tapijt vanwege de effectieve werking van de borstels onder het mondstuk. Het vuil en stof wordt door de borstelharen tot diep in de vezels van het tapijt verwijderd en opgezogen. Zelfs hardnekkige vuildeeltjes, haren en draadjes maken geen kans meer. Daarnaast ziet de tapijtpool er weer uit als nieuw, omdat het goed is ‘opgeborsteld’. De cilindrische borstels zijn in vier verschillende standen in te stellen. Vanwege deze bewegende borstels komt het vuil goed los en het makkelijk op te zuigen. Uw vloer is optimaal hygiënisch schoon.

De belangrijkste kenmerken van deze grondige borstelzuiger van Cleanfix zijn:

  • De stofzuiger is op elk soort tapijt of vloerbedekking te gebruiken.
  • De borstelzuiger is compact, handzaam en flexibel te gebruiken, vanwege zijn omvang van 36 bij 46 cm en de ergonomische handgreep.
  • Het toerental van de borstels is omw/min 5200.
Prijs opvragen Meer informatie

Technische gegvens

Totaalvermogen max. 950 W
Vacuümvermogen 17,5 kPa
Werkbreedte 35 cm
Borsteltoerental 5200 omw/min
Kabellengte 10 meter
Gewicht 8 kg
Afmetingen l/b/h 36/26/120 cm

Meegeleverde accessoires

355.001 Stofzakken, 10 stuks per pak
355.121 Borstelstrip BS 360